Iloiloga a Eufy SoloCam S40: Mea pu'e pu'e puipui fa'aola

sola. E ui lava ua oo mai nei i le 21st seneturi, matou te le'i fa'aogaina lelei lenei puna'oa fa'afouina fa'afouina.
I le avea ai ma se tamaitiiti i le 80s, ou te manatua ma le fiafia laʻu Casio HS-8 - o se calculator taga e toetoe lava a manaʻomia faʻapitoa e leai ni maa faʻafetai i lana laʻititi laʻititi la. Sa fesoasoani ia te aʻu mai le aoga tulagalua i le kolisi ma e foliga mai na tatalaina se faamalama. i le mea e mafai i le lumanaʻi e aunoa ma le tiaʻiina o Duracells poʻo le tele o sapalai eletise.
O le mea moni, e leʻi oʻo i ai mea, ae o loʻo i ai faʻailoga talu ai nei o loʻo toe foʻi mai le sola i luga o faʻamatalaga a kamupani tekonolosi. E le gata i lea, o loʻo faʻaogaina e Samsung panels i ana televise pito sili ona lata mai, ma o loʻo faʻasalalau lautele o loʻo galue i luga. ose uati atamai fa'aola.

meapueata saogalemu sola lelei
O le SoloCam S40 o loʻo i ai se faʻaogaina o le la, ma fai mai Eufy e manaʻomia e le masini naʻo le lua itula o le susulu o le la i le aso e faʻatumauina ai le malosi i totonu o le maa e galue ai 24/7.mea pueata saogalemue mana'omia le fa'aola masani o le maa pe mana'omia le fa'afeso'ota'i i se puna eletise, fa'atapula'a le mea e mafai ona tu'u ai.
Faatasi ai ma lona 2K iugafono, o le S40 o loʻo iai foʻi se moli faʻapipiʻi, siren ma intercom speaker, ae o lona 8GB o le teuina i totonu o lona uiga e mafai ona e vaʻai i ata o le mea pueata e faʻaosoina e aunoa ma le totogiina o se faʻasalaga taugata teu oloa.
O lea la, o le Eufy SoloCam S40 e faʻailogaina le amataga o se suiga o le la i totonumea pueata saogalemu, po'o le leai o se susulu o le la e fa'aleagaina ai lou fale i tagata fa'alavelave? Faitau pea mo la matou fa'ai'uga.
I totonu o le atigipusa e te maua ai le mea pu'eata lava ia, se polo palasitika so'oga mo le fa'apipi'i o le meapueata i le puipui, swivel mount, sikulima, USB-C charging cable, ma se fa'ata'ita'iga fa'aoga e fa'apipi'i ai le masini i le puipui.

6 Meapueata Saogalemu Lelei i fafo (2022): Mo Fale, Pisinisi, ma isi
E pei o lona muamua, o le S40 o se iunite e iai le tagata lava ia e fesoʻotaʻi saʻo i lau 'upega tafaʻilagi Wi-Fi, ina ia mafai ona faʻapipiʻi i soʻo se mea i lou fale e te manaʻo ai, pe afai e mafai lava ona maua se faailo malosi mai lau router.Of o le mea moni, e te mana'o fo'i e fa'amauina le ma'a e ala i le tu'u i se mea e mafai ona maua ai le itiiti ifo ma le lua itula o le susulu o le la.
O lo'o nofo i luga le la'au lapo'a uliuli matte, e aunoa ma le iila PV panels masani ua tatou fa'amoemoeina mai lenei tekonolosi. O le mea pu'eata e mamafa le 880 kalama, fua 50 x 85 x 114 mm, ma ua fa'atatauina le IP65 mo le fa'ateteina o vai, o lea e e tatau ona mafai ona tatalia soʻo se elemene e ono lafoina i ai.
O le tatalaina o le pito i tua o loʻo faʻaalia ai le faʻaogaina o le faʻaogaina ma le USB-C e faʻapipiʻi ai le taulaga, ae o le pito i lalo o le S40 o loʻo i ai sipika o le iunite. O le masini faaleotele leo o loʻo i luga o le pito i luma o le masini i le agavale o le tioata puʻeata, i tafatafa o le moli. fa'ailoga o le fa'ailo ma le fa'agaoioiga fa'ailoga LED.
O le S40 e puʻeina ata vitio e oʻo atu i le 2K iugafono, faʻaalia se faʻailoga 90dB e mafai ona faʻaosoina ma le lima pe otometi, suʻesuʻega a le aufaigaluega AI, vaʻavaʻai faʻafuaseʻi i le po e ala i se LED e tasi, ma le lanu lanu atoa i le pogisa e ala i lona lologa. -malamalama.
O le SoloCam e faʻatagaina oe e faʻaaoga le Alexa ma Google Fesoasoani fesoasoani leo e pulea ai galuega eseese ma matamata i fafaga, ae paga lea e le lagolagoina Apple's HomeKit.
E pei o kamera muamua a Eufy, o le S40 e faigofie ona faʻatulagaina. Matou te faʻamalosia oe e faʻatumu atoa le masini aʻo leʻi faʻapipiʻiina, o le a atoa le 8 itula e maua ai le maa i le 100% aʻo leʻi mafai ona matou faʻaogaina le masini.
I le talitonuga, e na o le pau lea o le taimi e te manaʻomia ai le faʻafetai i le solar panels, ae sili atu i lena mea mulimuli ane.
O le vaega o totoe o le seti o se savili. A maeʻa ona sii mai le app a Eufy i lau telefoni poʻo lau laupepa ma fatuina se tala, na o le oomi le ki faʻatasi i luga o le mea pueata, filifili lau fesoʻotaʻiga Wi-Fi fale, ma faʻaoga le tioata mea pueata e matamata ai le QR. code phone.O le taimi e faaigoa ai le mea pueata, e mafai ona faʻapipiʻi mo le mataʻituina.
Na foliga manaia le antenna Wi-Fi, ma ina ua tuʻu le S40 i le 20 mita le mamao, sa faigofie ona fesoʻotaʻi ma le matou alalaupapa.

faiga meapueata malu puipuia o la
O le S40's companion app o loʻo faʻaogaina i le laina atoa o Eufymea pueata saogalemu, ma sa oʻo i le tele o faʻafouga ma faʻaleleia i le taimi o matou suʻega i luga o le Android ma iOS. E ui lava e masani ona tautau ma paʻu i le amataga, e avea ma faʻamautinoaga mulimuli ane i le faagasologa o iloiloga.
O le app e tu'uina atu ia te oe ata o so'o se meapueata Eufy na e fa'apipi'iina, ma o le kiliki i luga o le tasi e ave ai oe i le fafaga ola a le meapueata.
Nai lo le pueina pea o ata, o le S40 e pu'eina ata pu'upu'u pe a iloa le gaioiga. O le app e mafai ai ona e pu'eina ma le lima ia ata i totonu o le teuina o lau masini feavea'i, ae le o le S40's teuina. e matua pupuu lava kilipi ona o le faaletonu.
I le tulaga le lelei o le Optimal Battery Life, o nei kilipa e i le va o le 10 ma le 20 sekone, ae e mafai ona e sui i le Optimal Surveillance mode, lea e faia ai kilipa e oo atu i le 60 sekone le umi, pe vili i lalo i tulaga ma faʻavasegaina e oʻo atu i le 120 sekone - Lua minute i totonu. umi.
Ioe, o le fa'ateleina o le taimi e pu'e ai e fa'aalu ai le maa, o lea e mana'omia ai ona e su'e se maliega i le va o le lua.
E le gata i le vitio, o ata mai le meapueata e mafai foi ona pu'eina ma sefe i lau masini feavea'i.
I la matou suʻega, e tusa ma le 5 i le 6 sekone e maua ai se mataala pe a iloa se masini feaveaʻi iOS. Tap le faʻamatalaga ma o le a vave ona e vaʻai i se puʻeina o le mea na tupu.
O le S40 e tuʻuina atu ata mataʻina 2K, ma o le vitio mai le 130 ° mata tioata e mataʻutia ma paleni lelei.
O le mea e mautinoa ai, e leai se faʻaaliga faʻaalia pe a tuʻu le tioata puʻeata i le susulu saʻo o le la, ma o ata lanu e foliga lelei i le po ma se moli 600-lumen-e puʻeina saʻo auiliiliga o lavalava ma leo.
O le mea moni, o le faʻaaogaina o moli lologa e tuʻuina atu ai se faʻalavelave tele i luga o le maa, o lea o le tele o tagata faʻaoga atonu o le a faʻaumatia moli lolovaia ma filifili mo se faʻaaliga vaʻaia i le po, lea e maua ai foi ata sili ona lelei, e ui lava i le monochrome.
E lelei fo'i le fa'alogo leo o le masini faaleotele leo, e tu'uina atu ai fa'amaumauga manino, leai se fa'alavelave e o'o lava i taimi leaga o le tau.

mea pu'eata i fafo e fa'aola le la
O le S40's in-device AI e mafai ona iloa pe o le gaioiga e mafua mai i se tagata poʻo se isi punaoa, ma o filifiliga i luga o le app e mafai ai ona e faʻamama pe e te manaʻo e iloa tagata, manu, poʻo soʻo se gaioiga taua na faʻamauina e le masini. O le S40 e mafai fo'i ona fa'atulaga e fa'amaumau na'o gaioiga i totonu o se vaega toaga ua filifilia.
E fai si fa'alavelave, o lo'o ofoina atu fo'i e le app se filifiliga "fa'ailoa tagi", e le'o fa'amatalaina atoatoa i le tusi lesona a le soa.
O le tekonolosi faʻamatalaga sa matua lelei lava i le taimi o suʻega, faʻatasi ai ma ata manino o tagata na maua e tuʻuina atu faʻasalalauga pe a faʻaoso.
O le app e mafai ai foi ona e faia ni taimi e pu'eina ai, fetuutuunai fa'ailo, ma fa'aoga le masini faaleotele leo o lau telefoni e feso'ota'i lua-auala ma so'o se tasi i totonu o le va'aiga o le meapueata - o se mea e galue lelei e toetoe lava a leai se tuai.
O faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o le susulu malamalama, tint ma le 90db siren o loʻo maua foi i totonu o le app. E taua le matauina o le filifiliga e ki ai moli ma sirens ma le lima o loʻo tuʻu i totonu o se submenu - e mamao mai le lelei pe afai e te manaʻomia e vave taofia. fa'alavelave fa'alavelave. E tatau ona i ai i luga o le lau fale.
O le mea e faanoanoa ai, o le moli e faʻatapulaʻa i le faʻaaogaina puupuu ma e le mafai ona faʻaaogaina e fai ma moli fafo i luga o lau meatotino.
Na matou faʻataʻitaʻiina le S40 i luga o le lua masina puaoa i Dublin - e le taumateina o le seti sili ona le lelei o tulaga mo paneta o le la i le itu Finnish. I lenei vaitau, o le maa na leiloa le 1% i le 2% i le aso, faatasi ai ma le gafatia o totoe e faʻafefe i le 63% e le fa'ai'uga o a tatou su'ega.
E mafua ona o le masini o loʻo faʻatatau i le faitotoa, o lona uiga o le mea pueata e faʻamalo i le averesi o le 14 taimi i le aso. E tusa ai ma le lisi faʻaoga a le app, o le solar panel na tuʻuina atu e uiga i le 25mAh o le toe faʻaleleia o le maa i le aso i lenei vaitau - e tusa ma le 0.2 % o le aofaʻi o le malosi maa. Masalo e le o se sao tele, ae le o se mea e ofo ai i lalo o tulaga.
O le fesili pito sili, ma le tasi e le mafai ona matou taliina i le taimi nei, pe o le a lava le susulu o le la i le tautotogo ma le taumafanafana e faʻaauau ai pea e aunoa ma le faʻaogaina o le masini. aumai i totonu o le fale ma fa'apipi'i i se uta i totonu o nai masina o lumana'i.
E le o se fa'alavelave fa'atau - e le o se fa'afitauli tele mo i latou o lo'o i vaega la o le lalolagi - ae fa'aitiitia ai le fa'aogaina o ona vaega taua mo tagata fa'aoga e masani ai le tau puaoa i le autumn ma le taumalulu.
O Eufy, o se lala o le kamupani gaosi Saina o Anker, na maua le fiafia i le tausaga talu ai mo lana SoloCam E40 uaealesi, e faʻaogaina i le maa, lea o loʻo faʻaalia ai le teuina ma le Wi-Fi.
O le S40 e fausia i luga o tekinolosi i lenei faʻataʻitaʻiga, ma o le mea moni o se masini tele e faʻapipiʻi ai ona paneta sola. E le o se mea e ofo ai, e sili atu foi le taugata, ile £ 199 ($ ​​199 / AU $ 349.99), lea e £ 60 sili atu nai lo le E40.
I le taimi o lenei iloiloga, e faigata ona faia se faʻamasinoga atoatoa i luga o le S40's solar performance - e aoga, ma matou te le faʻamoemoe e avea le totogi o le la ma faʻafitauli i le tautotogo ma le taumafanafana. Ae o le a le mea e le mafai. fai mai mautinoa i lenei laasaga pe mafai ona tumau i le tautoulu atoa ma le taumalulu e aunoa ma le manaʻomia mo le faʻatonuina o le tusi.
Mo nisi o lo'o fa'aogaina e le o se fa'alavelave tele lea, ae fa'atasi ai ma se fa'atonuga fa'apitoa ae leai se malosi ole la SoloCam E40 e mafai ona o'o atu i le fa masina a'o le'i mana'omia le sua, ma o le fa'ata'ita'iga taugofie atonu e sili atu ona faigofie mo tagata fa'aoga.E fetaui lelei e le tele naua nofoaga susulu i le lalolagi.
E le gata i lea, faatasi ai ma lona teuina e aunoa ma se totogi ma le faʻaogaina lelei, o le S40 e leai se tiga e pei o fafo.meapueata saogalemu.
Faʻatasi ma lona ata maualuga ma le leo lelei, fesoʻotaʻiga uaealesi ma mataʻina AI suʻesuʻega, e tuʻuina atu i luga o lana folafolaga o le avea ma se tagata faʻaonapo nei.meapueata saogalemu.
Fa'aaliga: E mafai ona matou maua se komisi pe a e fa'atau e ala i se feso'ota'iga i luga o la matou 'upega tafa'ilagi e aunoa ma se tau fa'aopoopo mo oe.E le afaina ai le tuto'atasi o le fa'atonu.A'oa'o atili.


Taimi meli: Me-14-2022