Fa'amalamalamaina o auala sili atu ona lelei i moli auala o le la

O le malosi o le la o loʻo mauaina le faʻalauteleina o le gauai e avea o se filifiliga talafeagai e tuʻuina atu ai le malosi faʻalagolago i faʻamalama lautele i le lalolagi atoa. O moli auala o le Solar e ofoina atu le tele o mea lelei, o nisi o mea e sili ona lauiloa o le faʻaitiitia o le faʻalagolago i ituaiga masani o le malosi, faʻaleleia le malosi o le malosi, ma faʻaitiitia le faʻalagolago i le laina eletise.moli lao se filifiliga sili ona aoga mo atunuu la, aua e mafai ona faʻaaogaina e faʻamalamalama ai nofoaga faitele e pei o auala, togalaau ma paka.
O moli auala ta'itasi o lo'o fa'apipi'iina i le fa'aogaina o le la e lava le lapo'a e fa'aogaina ai le moli o le la e mana'omia e tulaga fa'atumauina i totonu o le eria.
O loʻo fausia i se auala e mafai ai e le moli auala taʻitasi o le la ona tuʻuina atu le malamalama e faʻatatau i le aofaʻi o le eletise e manaʻomia e le moli moli ma le aofaʻi o le susulu o le la o loʻo maua i le nofoaga o loʻo faʻapipiʻiina ai le masini. aso o le ola o le maa mo le ola umi o le maa, ma le amanaia o tulaga o le tau i le eria.
O filifiliga o le module solar e amata mai i le 30W i le 550W, a'o le malosi o le maa e maua mai i le 36Ah i le 672Ah. O le pule o lo'o aofia ai e pei o meafaigaluega masani i totonu o le faʻaogaina o le moli faʻapipiʻiina.
O lenei mea e mafai ai e le luminaire ona faʻagaoioia e tusa ai ma le faʻamatalaga faʻaogaina e faʻamoemoeina e le tagata poto o le la pe a suʻesuʻeina le poloketi. O le filifiliga o paneta sola ma maʻa e mafai ai ona faʻagaoioia le uta mo le taimi atofaina aʻo iai pea le malosi faʻapolopolo e maua pe a oʻo i le leaga o le tau. .

moli auala ta'ita'i la
O loʻo maua moli auala faʻapisinisi i le tele o sitaili, mai le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga moli e faʻapipiʻiina sitaili masani. E maua ai e le taʻitasi le faʻaogaina o le la e maua ai le tulaga manaʻomia o le faʻamalamalamaga faʻatasi ai ma le faʻataʻitaʻiga talafeagai e tuʻuina atu ai le faʻamalamalamaga lelei e faʻafetaui ai manaʻoga. o le fa'aoga.O nisi fa'apipi'iina o moli o le la o lo'o ofoina atu le lagi pogisa, fa'alelei manu ma laumei fa'auiga filifiliga.
O lo'o i ai le tele o ituaiga eseese o lima fa'amautu, mai lima sa'o pu'upu'u i le ogatotonu o lima sa'o i luga o salu i luga o itu o pou umi. , ma faʻamautinoa o loʻo lava le malosi faʻavae o le pou moli e fetaui ma tulaga faʻatulagaina o le matagi o le nofoaga faʻapipiʻi.
O moli auala ole la e maualalo le tausiga aua latou te galue tutoatasi mai le grid.O lenei e taofia ai a latou tupe faʻaalu maualalo.O moli nei o le ituaiga uaealesi ma e le faʻalagolago i soʻo se auala i luga o le mea e tuʻuina atu ai le aoga. moli e mana'omia sina tausiga itiiti pe leai.
O moli nei e le o iai ni lamatiaga i le tulaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi, e pei o le eletise, faʻafefe poʻo le vevela tele, aua e le o fesoʻotaʻi i uaea fafo. faiga fa'afitauli.
E fa'afiafiaina faiga fa'akomepiuta i tagata si'osi'omaga i le lalolagi ona o tagata, fale ma kamupani o lo'o fa'apipi'iina i latou e mafai ona fa'aitiitia tele a latou tulagavae kaponi.
I se isi faaupuga,moli lao se faʻataʻitaʻiga lelei o le faʻamalamalamaina o le siʻosiʻomaga. Afai o le faʻapipiʻiina muamua ma le faʻagaioiga mulimuli ma le tausiga o tau e mafaufauina i le taimi e tasi, o le photovoltaic system o se tupe faʻaalu sili atu nai lo moli auala masani.
E ui lava o faʻamalama moli i fafo e faʻaaogaina e pei o se vaega monolithic, e aofia ai le tele o vaega eseese.

Lamepa-puipui-lumeni-maualuga-ipu-ip65-sevai-i fafo-ta'ita'iina-malamalama-togala'au-solar-5 (1)
Photovoltaic system, LEDs, solar cell, vaega mata'ituina mamao po'o polokalame, fa'atonutonuina o le la ma feso'ota'iga, va'aiga fa'agaoioiga, uaea feso'ota'i ma pou moli o elemene autu ia e fausia ai se moli auala ole la.
O le puleaina o le faʻaogaina o le maʻa o le matafaioi autu lea a le pule. E faʻamautinoa ai o aso uma e mafai ona teuina le malosi o le la i maa mo le faʻaogaina tatau e moli taʻitaʻia i le po.E faia lenei mea ina ia mafai ona faʻasala le maa i le ao.
O le malosi o loʻo teuina i totonu o le sola e faʻaaogaina e faʻaola ai moli LED, ma o le faʻamoemoe o le faʻaaogaina lea o le malosi e gaosia ai le tele o lumens e mafai.
Le malosi na fa'aaogaina e fa'aola ai lemoli lao le a teuina i totonu o le galuega autu o lenei faʻapotopotoga moli auala LED. O maʻa e mafai ona tuʻuina atu lenei malosi mo le faʻaogaina vave poʻo le faʻapolopolo e ala i le teuina o le malosi, lea o le a faʻaaogaina i le po atoa talu ai e leai se la.
E taua tele le fa'alogo toto'a i ta'otoga o ma'a ona o ma'a eseese e ofoina atu le aofa'i eseese o avanoa e teu ai fa'amatalaga. Kiliki iinei e a'oa'o atili ai e uiga i le fa'aogaina o le maa ma le fa'amama sa'o.
O moli auala o le Solar LED o loʻo i ai le tele o faʻaoga faʻaoga, lea e taʻitaʻia ai i tatou e faʻamaonia e mafai ona fetuunai.

 


Taimi meli: Iuni-20-2022