Lamepa Fa'asao i fafo Auala Ala Ta'avale Auala Fa'ato'aga Fa'ato'aga Fa'ato'aga molī o le la

O le ta'iala a Tom e iai le lagolago a le au fa'alogo. E mafai ona matou maua ni komisi so'otaga pe a e fa'atau mai i so'otaga i luga o la matou upega tafa'ilagi.a'oa'o atili
O le Solar Garden Light o se filifiliga manaia mo tagata fa'atau e fia fa'aopoopo se moli fa'afanua masani i se auala po'o se togalaau.

moli togalaau la

O le Solar Garden Light o se filifiliga manaia mo tagata fa'atau e fia fa'aopoopo se moli fa'afanua masani i se auala po'o se togalaau.
Lanu: Siliva, Moli Uliuli E aofia ai: 6 poʻo le 8 Faʻamatalaga Malamalama: 15 Lumens Fuafuaina le Ola o le Maa: 8 Itula Fua o le Tau: IP65 Fua: 12 x 3.5 inisi
O le Solar Garden Light o se filifiliga sili lea mo tagata fa'atau o lo'o va'ava'ai e fa'aopoopo nisi moli fa'alelei i la latou fa'ato'aga. taeao. E fa'aolaina e ta'itasi se malamalama pa'epa'e mafanafana e lava le malosi e fa'amamafa ai se ala. Peita'i, e le mafai e moli na matou fa'ata'ita'iina ona tatalia le timu. O lea a'o latou sau ma se fa'amaoniga o le olaga atoa, atonu e sili atu ona fetaui mo tagata fa'atau i tau matutu.
I se faaupuga faigofie, o le Solar Landscape Lights e matagofie. Latou te faʻaalia se faʻataʻitaʻiga masani o togalaau faʻatoʻaga kelope faʻatasi ma se faʻamaʻi uʻamea e leai se mea. i pusa e ono, e ui lava e mafai ona e mauaina le mamanu palasitika uliuli i pusa e valu, lea e tusa ma le $ 8 i le moli. E pei o lea, o filifiliga taugofie nei mo tagata faʻatau e vaʻavaʻai e faʻamalamalama a latou togalaau poʻo le auala.
O le Solar Garden Light e mafai ona faʻatau mai le Amazon i le uʻamea uʻamea ma le palasitika uliuli.O le ono-paʻu uʻamea uʻamea o le $ 49.99, ae o le palasitika uliuli e $ 36.99. O loʻo maua foi le mamanu palasitika uliuli i pusa o 8 mo le $ 39.99.
A e vaʻaia lau faʻamalama lelei o le togalaau, pe e te iloa pe leai, atonu o loʻo e mafaufauina le malamalama o le la. Faʻatasi ai ma laina mama ma se susulu mafanafana, o loʻo maua nei moli auala matagofie i le palasitika uliuli poʻo le uamea. mamanu mulimuli, o le ABS mamafa tiute palasitika ufiufi i stainless steel.The foliga foliga matua masani ma o le a faʻafefiloi ma le tele o gardens.The laiti tele (12 x 3.5 inisi) o lona uiga latou te le tu i fafo tele foi.

moli togalaau la

E le pei o le tele o isi moli o le la i luga o le maketi, latou te le maua se ki / paʻu. Nai lo lena, ua mamanuina e tatala ma tapuni faʻaauau i le afiafi ma le vaveao. O le leai o lenei faʻamau e faigofie tele ona faʻatutuina ma faʻaoga. Ae peita'i, afai o oe o se tagata malaga so'o, o lona uiga e le mana'omia le ola.
E mafai ona maua paneta o la i luga o moli taitasi, o lona uiga e te le tau popole i le tosoina o uaea e tuueseese panela.
Tasi le fa'atagaga - o moli nei e sau ma le tele o pusa palasitika. O pusa oMolī Fa'ato'aga Solaro lo'o afifiina i palasitika, e pei o lamepa ta'itasi, lamepa la ma fa'amau. .
Muamua, ia mautinoa e aveese le fasipepa mai faʻapotopotoga taʻitasi taʻitasi e ala i le tosoina o le polo palasitika, toso ese le pepa, ona toe vili lea o le polo i lona tulaga. e oo i le iuga. Sa matua susu lava le eleele ina ua ou faapipiiina, ae o se tasi o palasitika na gau pea pe a tuu. E sili ona sausau muamua sina vai, ona tatala lea o le palapala ma matua susu le eleele. E mafai ona e fesuisuiai le maualuga o ia mea taitasi. malamalama e ala i le fa'apogisaina o nisi moli nai lo isi.
E leai se faʻamau pe faʻamalo. Pe a faʻatumu atoa, e otometi lava ona ki moli i le afiafi, ma e foliga mai e faia i lalo ifo o le aso talu ona faʻapipiʻi.
Molī Fa'ato'aga SolarEmit matagofie, mafanafana, susulu malamalama.Latou moli faʻatuatuaina i le afiafi ma tumau e tusa ma le valu itula i le averesi.I le aso la, o moli e tumu atoa ma tumau faʻamalamalamaina mo le tusa ma le 10 itula. Ma e oʻo lava i aso puaoa ma timuga, e le pei o le tele isi moli la i luga o le maketi, o loʻo ola pea moli, ae naʻo le fa i le lima itula.
O nisi o tagata su'esu'e i luga o le initaneti na latou matauina se lanu e ese mai le pulu, ae e le o se fa'afitauli na matou va'aia i le taimi o su'ega. O lenei moli o le a le fa'amalamalamaina lou fanua, ae o le a maua ai se malamalama lelei o le ala po'o le faʻamalamalamaina o lagona.
E ui lava ina faia i le uamea uʻamea ma le mamafa-tiute ABS palasitika, o nei moli na lagona le vaivai ma e le mafai ona tatalia le tele o suʻega tumau. O latou faʻafitauli sili o le timu. .O loʻo i ai se pu laʻititi i le pito i lalo o le eleele, lea ou te matea e faʻataga ai latou e faʻafefe, ae a maeʻa se aso timuga, pe a uma ona tuʻu saʻo i totonu o le taele, ou te iloa lava e tele a latou vai i totonu. , o le vai e foliga mai e le afaina ai a latou moli.
O se tasi o matauila na taunuu ua gau, ma e ui lava i le tele o taumafaiga e faʻafesoʻotaʻi le auʻaunaga a le au faʻatau (o loʻo i ai se latou faʻamaonia i le olaga atoa), matou te leʻi toe faʻafoʻi mai se isi. Na gau le isi moli pe a tuʻu i le eleele, ma le isi na gau pe a uma le fa itula i totonu o le pusaaisa - o lea atonu e le fetaui lenei oloa mo tau malulu.O le mea lea e avea ai ma mamanu sili ona maaleale.
Ae ui i lea, e tusa lava pe uma nei faʻaleagaina uma, matou te leʻi matauina ni faʻafitauli i moli o loʻo sau. Na taʻua e nisi o tagata suʻesuʻe i luga o le initaneti e le umi se umi o maʻa, ae afai e tatau ona e sui, e faigofie lava ona sui.
O le Solar Landscape Light o se filifiliga sili lea mo tagata faʻatau e suʻe se mamanu masani taugofie e faʻamalamalamaina ai se togalaau poʻo se auala. e fa'atino lelei e pei ona fa'amoemoeina pe a timu, ae e sau fa'atasi ma se fa'amaoniga o le olaga atoa.
A fa'atusatusa i le Ring Solar Pathlight, o le Solar Landscape Lights e le'o maualuga pe umi, ae sili atu le taugofie ile $8 ile moli nai lo le $35.
Tom's Guide ose vaega o le Future US Inc, ose fa'asalalauga fa'ava-o-malo ma le ta'ita'i lomitusi numera. Asiasi i la matou upega tafa'ilagi a le kamupani.


Taimi meli: Ian-20-2022