Lipoti ole Maketi ole Suavai a Ausetalia 2021:

DUBLIN, Nov. 16, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) — “AustralianPupa Suavai LaMaketi Faiga (2021-2027): E ala i le Power Rating, I le Design Type, By Drive Type, By Application, By Region And Competitive Landscape Forecast” ua faaopoopo lipoti i taulaga a ResearchAndMarkets.com.
Le Ausetaliapamu vai o le laOle tele ole maketi o loʻo faʻamoemoe e tupu i le CAGR o le 11.0% i le vaitaimi ole vaʻaiga 2021-2027
O le tuputupu aʻe e mafai ona faʻatatau i fuafuaga a le malo o Ausetalia ma le setete e tuʻuina atu tupe toe totogi ma faʻamalosia e lagolago ai le au faifaatoaga ma le au faifaatoaga laiti i lalo o polokalame e pei o le Renewable Energy Certificate, lea e aofia ai le Small Technology Certificate (STC) ma Large Scale Generation Certificate (LGC). , Suavai faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi toe totogi, polokalame fesoasoani lamala, ma isi mea.

pamu vai la
Polokalama e pei o le National Water Emergency Infrastructure Rebate Program ma Drought Aid Loan, lea e maua ai faʻamalosiaga ma toe faʻaleleia e fesoasoani ai i le au gaosi oloa muamua e fausia le suavai ma tuʻuina atu nonogatupe fesoasoani e mautinoa ai se lumanaʻi gafataulimaina mo le au fai pisinisi laiti, o le a faʻamalosia ai lepamu vai latele maketi i Ausetalia o loʻo agai i luma.
Le tuputupu aʻe o Ausetaliapamu vai o le laO maketi faiga e tele lava ina mafua i faiga lagolago na faia e le malo tele o Ausetalia i nai tausaga ua tuanaʻi. -Australia Free Trade Agreement. Peitaʻi, o le faʻamaʻi o le COVID-19 ua i ai sina aʻafiaga leaga i le maketi o le pamu sola ona o le faʻalavelaveina o laina o sapalai, faʻamalosia asiasiga ma faʻasalalauga faʻatau atu, loka i le atunuʻu. ua fa'atupula'ia le iloa e le aufaifa'ato'aga i le maualalo o tau o pamu o le la ma tulaga le lelei o le tau e mafua ai le le lava o le suavai.
O le fa'ama'i o le lalolagi ua fa'alavelaveina ai mea fou ma mea faigaluega i fa'ato'aga. Ona o le maualuga o le tau o le pamu o le la, e mumusu faifa'ato'aga e fa'apipi'i masini i taimi o fa'alavelave.pamu vai o le lafaiga, lea o le a faʻateleina ai le manaʻoga i luga o le vaitaimi faʻataʻitaʻiga.

pamu-vai-solar-vai-solar-pamu-mo-fa'ato'aga-pamu-la-la-set-2
I tulaga o le malosiaga, o vaega e oʻo atu i le 3 hp ma le 3.1 i le 10 hp faʻatasi na maua ai le 70% o tupe maua o maketi i le 2020, ma le 3.1 i le 10 hp e taʻitaʻia le maketi.Australianpamu vai lafaiga fa'atatau o le 3.1 i le 10 hp ma lalo ifo o le a pulea i tausaga o lumana'i ona o le fa'ateleina o le gafatia ma le fa'amalieina mo afi suction tele-laasaga.
I totonu o le maketi o le pamu o le la i Ausetalia, o le faʻaleleia atili o vai e taʻitaʻia ai le aofaʻi o tupe maua o maketi, e sili atu i le 65% o tupe maua mai le maketi i le 2020. malosi fa'afouina i galuega uma tau tamaoaiga ma fa'atupulaia oloa fa'atau atu.


Taimi meli: Apr-14-2022