5 Auala e tautau ai molī Kerisimasi i fafo e pei o se Pro

Fa'alautele le fiafia o le aso malolo i tua atu o lou fale e ala i le tautauina o moli Kerisimasi i fafo. Mai i aisa emoemo i ata malie, fuafua mamao ma aoao e tautau moli e pei o se pro e sauni ai mo aso malolo.
“O le tautauina o teuteuga i fafo e le o se galuega faigofie, ma afai e te leʻi saunia, e mafai ona avea ma mea faʻafefe ma faʻaleagaina ai le fiafia o le tausamiga,” o le tala lea a Adam Pawson, faʻatonu numera i Safestyle UK. e tautau moli Kerisimasi i le tumutumuga mai ia Nov. 29 ia Tesema 5, e foliga mai o se taimi sili ona lauiloa i le atunuu.”

tautau moli la

tautau moli la
O moli Kerisimasi o loʻo tautau i Peretania atoa, o lea e taua ai le masani i puipuiga uma mo le saogalemu. Ae e te leʻi amataina, ia mautinoa o lau moli e talafeagai mo le faʻaoga i fafo ma o le a le afaina i timuga o le tau malulu e puipuia ai soʻo se faʻalavelave eletise. .
“E pei lava o soo se galuega tele, o le tautauina o moli Kerisimasi i fafo e mafai ona taufaafefe, ae o le faatulagaina lelei, e mafai ai ona e sologa lelei le galuega,” o le tala lea a Atamu. o lea e mafai ai ona e va'aia so'o se matauila ua mu a'o le'i tautau i se maualuga le lelei.Afai e fa'aola au moli i se sapalai autu, e tatau foi ona e siaki pe o le puna o loʻo i se mamao talafeagai mai luga o lau filifiliga."
E faigofie ona fiafia i moli o aso malolo, ae o le taumafai e tautau i latou e mafai ona avea ma se luʻitau.Muamua, suʻe le umi o le moli.Pe e te manaʻo e fai se tuaoi susulu pe mamanuina se aʻafiaga o le aisa, e taua le faʻamautinoa e lava lau uaea e aulia le umi atoa o le faamalama.
Ua faaopoopo mai Atamu: “O le toʻatele o tagata e fiafia tele e faatopetope saʻo i le faapipiiina o moli o le Kerisimasi i fafo, ae o le auala sili ona faigofie e ʻalofia ai mea sesē o le suʻeina lea o le umi o moli i le amataga.”
O matau kipi mo moli Kerisimasi i fafo o se auala sili lea e puipuia ai i latou i taimi o aso malolo.
“O se tasi o mea e sili ona tāua e mafaufau i ai mo iʻuga e sili ona mataʻina, o le mamao i le va o mātau taʻitasi,” o le fautuaga lea a Atamu.” Taumafai e tuu taʻitasi i taimi taʻitasi, ia lava le avanoa e faataga ai le paie.Afai o lo'o e faia se aafiaga o le aisa, ia fa'alatalata fa'atasi matau ina ia sili atu ona lagolago le mamafa o le malamalama."
A e sauni e tautau au teuteuga, uu pito o moli manoa ma faʻapipiʻi i se puna eletise. Ona, e aunoa ma le tatalaina, galue malie i tua i luga o faamalama ua saunia.
Ua faamatala mai e Atamu: “Ia taumafai e ʻalofia uaea e tautau, nai lo o lea, e tatau ona e tuu molī e pipii mau i luga o lave e aunoa ma le tosoina o lagolago.O le taimi lava e te oʻo ai i le faʻaiʻuga, ia mautinoa o mea uma e mama ma tutusa le va."
Ua oo i le taimi e faaofo ai ou tuaoi ma ki moli!” Toe foʻi i tua ma vaavaai i au moli ma fai ni suiga talafeagai pe afai o iai ni uaea tautau po o ni mea e le tutusa,” o le tala lea a Atamu.
Fa'aopoopo le fa'amalama a Moroccan i ou avanoa i fafo ma nei apamemea John Lewis & Partners Solar Powered Moroccan Wire Lights.20 O moli u'amea fa'aosofia a Moroccan e mautinoa e fa'aopoopoina se pa'i manaia i lou avanoa i fafo pe a uma le pogisa.
O lenei manoa malamalama o le kelope matagofie o loʻo faʻaalia ai le sola faʻatasi ma matauila taʻitasi e 50cm le va mo le umi atoa o le 4.5m. Faʻapipiʻi nei mea i luga o se laau poʻo se faamalu togalaau e faʻamalamalamaina ai lou avanoa i fafo, lelei mo pati ma barbecues.

tautau moli la

tautau moli la
Teuteu lau fa'ato'aga po'o le ala savali i nei moli mata'utia i fafo. E fa'aola le la ma fa'aalia ai se mamanu fa'agogo fa'agogo e fai i tioata fa'atasi ai ma se 'au maea nonoa mo le fa'a faigofie ona tu'u i lou nofoaga e te mana'o ai.
Tu'u lou avanoa i fafo se toe fa'afo'i fa'alelei fa'atasi ai ma nei moli manoa fa'atupu vine. O le mamanu e le tau o lona uiga e mafai ona e tautau i luga o so'o se patio, poletito, ala, la'au po'o fa'alava i le tausaga atoa.
O nei moli faʻailoga o se auala sili lea e aumai ai ni moli faʻapitoa i lau togalaau. E sili mo le pikiina o auala, e faia i le uʻamea uʻamea mo le tumau.O moli o le la o le la, o lona uiga o moli sili ona maualalo le tausiga.
Atoatoa mo le faʻaleleia o le siosiomaga o se avanoa i fafo, o nei lamepa faʻaola afi moli i fafo o le a faʻaopopoina se susulu vaivai i lou avanoa i fafo. E lelei foi mo pati ma malolo i fafo, o nei lamepa e iai se faigofie matagofie e faʻaopoopoina uiga ma mafanafana i lau togalaau poʻo patio.
Fa'aopoopo uiga i lou avanoa i fafo fa'atasi ai ma nei tama'i moa fa'aola e o'o atu i le ono itula. Manaia ma aoga.
E faigofie ona fa'apipi'i nei tama'i manulele lalelei moli moli - na'o le kiti i luga o se lala, togavao, la'au po'o se pa. E fa'aola e le la ma otometi lava ona susulu i le pogisa mo le 10 itula.
O nei moli malie mo mushroom e maua ai le 8 itula o le malamalama i le po i le taumafanafana. E 20 cm le maualuga ma le 50 cm i le va o mushroom taitasi. Ia mautinoa ia aua nei misia le mauaina o nei…
Leai se togalaau poʻo se avanoa i fafo e tatau ona maeʻa e aunoa ma le Foxy Fox Solar Lights. Foxy Fox o loʻo faʻapipiʻiina i le uʻamea teuteu ma le matagofie o le taʻavale-aʻafiaga tipi faʻamatalaga e fatu ai se mamanu matagofie pe a faʻamalamalamaina i le po.
E te fiafia i lenei tusiga? Saini mo la matou nusipepa e maua ai nisi tala fa'apenei e lafo sa'o i lau pusa meli.


Taimi meli: Ian-31-2022