9 Auala e Fa'amatagofieina Lau Patio po'o Fa'ato'aga i UAE ile 2022 Bestbuys - Fale & umukuka

O fa'afefea ona teuteuina lou patio po'o le avanoa i fafo i le taimi nei? Afai e tau le teuteuina, atonu o lo'o e misia se tulimanu "a'u". Va'ai faalemafaufau i se nofoaga e mafai ona e nofo ai, talatalanoa, ma malolo i le la, siosiomia e laau, ma malolo mo ni nai minute i aso taitasi. O le mea moni, o le malamalama faanatura po o le susulu o le la o se faʻaleleia lelei o lagona ma o se puna sili o vitamini D - pau lava le mea e tatau ona e faia o le alu i fafo!

moli puipui o le la i fafo

moli puipui o le la i fafo
Mo lau lava tafaoga laiti, ua matou tuufaatasia se lisi o mea e fai ai au gaoioiga i fafo e sili atu ona faʻalelei ma faʻafeiloaʻi.Taʻalo faʻatasi ma a matou Amazon picks - faʻaopoopo ni nai nofoa malulu, moli ma fala ma e iai sau patio poʻo se togalaau. . Ina ia momoli atu au mea ia te oe ASAP, avea ma Palemia i lenei aso!
O le fa'atauina o meaafale mo fafo - o se nofoaga e masani i timuga, matagi ma UV - e mafai ona fai si fa'a'ole'ole. ma se laulau lapotopoto e fetaui ma lo tatou siosiomaga.
O le patio seti e faia i le fafie acacia, lea e matua umi lava ma e masani ona leai se vai.O elemene uma e tolu e mafai ona faigofie ona gaugau mo le teuina. Ae ui i lea, e tusa lava po o le a le ituaiga o meaafale fafo e te filifilia, e tatau ona ufiufi mo se puipuiga faaopoopo.
O au meafale o le a maua se tausiga mai lea taimi i lea taimi. I le avea ai o se tulafono o le lima matua, ufiufi i se ie susu ma le UV-puipuia pe a le faʻaaogaina.O ou nofoa ma laulau e umi atu ma e sili atu le tau o lau tupe!

moli puipui o le la i fafo

moli puipui o le la i fafo
O i latou e maua le tele o iloiloga ma faʻatau o CKClub's heavy duty polyester coverings.E lofia ai nofoa e fa ma se laulau faʻamafanafana, ma e iai manoa ma faʻamau i le pito i lalo mo aso matagi. E i ai isi lapopoa o loʻo avanoa, o lea ia mautinoa e fua le atoa seti atoa.
E fa'afefea se fa'amalu mo oe lava ma au la'au? E felafoa'i la'au la'au ma galue lelei e oo lava i luga o poletito. O ie a le AMINAC o ata sili ona fa'atau atu i luga o le Amazon, ma mo se mafua'aga lelei. E puipuia oe mai ave leaga o le UV - e o'o atu i le 95% - ma e i ai se ufiufi e le susu.
E mafai ona e faʻapipiʻi le polyester i se tulimanu i se aso timuga, ona nofo lea i tua ma fiafia i le tau ma se ipu lauti. O le vaʻa ua faʻapipiʻiina i le fa o le uamea D-mama, tasi i tulimanu tulimanu taʻitasi, fa faʻamau, fa maea ma se taga e teu ai.
Afai e misia oe e le lima matua lanumeamata, e mafai lava ona e faʻaopopoina sina lanu meamata i lou avanoa i fafo.O le tele o balconies ma patios o loʻo i ai fola o le taʻavale e vave aoina le oneone ma le pefu. E mafai e fala mutia faufau ona fai le togafiti. E leai se faʻalavelave, e le manaʻomia se tausiga. , ma fa'aitiitia le aofa'i o taimi e te fa'amama loloto ai fafo.
O loʻo maua a matou fola o le fola i lapopoa eseese - mai le 2m i le 10m. E tusa ai ma iloiloga a le UAE, o le mutia faʻaofuofu e le paʻu i le la ma lagona e pei o le mea moni. Aua e te popole, e saogalemu mo fagafao.
Mo aso e te manaʻomia ai e tafafao i luga o le fola ma uo, e mafai ona e faʻaogaina se fala i fafo. Ae ui i lea, o lenei fala lanu uliuli ma kulimi mai LEEVAN e le o se mea vaomago talatala, ae o loʻo lalaga lima mai le cotton. Afai e fufulu ou lima o se faʻalavelave, e mafai ona tuʻu saʻo i totonu o le masini fufulu. E iai foʻi sina mamafa e te le popole ai i le matagi.
O moli o le po o se auala sili lea e suia ai mea, aemaise lava pe a faʻaola e le la.TIJNN moli o le la e fetaui lelei i le pito o lou puipui poʻo le pa puipui. Tuu i fafo mo le fa i le lima itula i le ao ma matamata i ai e otometi lava ona ki i le goto o le la. O moli fa'avae e ono e tu'u mai ai se moli pa'epa'e mafanafana, mu mo le itiiti ifo i le 9 itula i fafo, ma e le susu IP65.
O le fata apefai e tolu-vaega a Ufine e mafai ona faʻaogaina le tele o au laau i fafo ma o le auala sili lea e faʻatulaga ai lou avanoa. E tutoʻatasi laulau laupapa taʻitasi ina ia mafai ai ona e maua le fatufatuaʻi ma maualuga eseese. Laʻau e manaʻomia le tele o le susulu o le la e mafai ona tuʻu i luga o le pito i luga. , ae o lo latou mamafa tu'ufa'atasi e le tatau ona sili atu i le 11kg i le fata. E leai se fefe i le lulu iinei, e ui lava;o paina e malolosi ma tumau.
E ono totō sima ose nofoaga lelei e amata ai.Brajttt e ofoina atu se mamanu matagofie ma pu alavai i le pito i lalo. Talu ai e laiti tele, na o le 2.5 inisi le maualuga, o le fale sili ona lelei mo laau laiti e pei o succulents, herbs, ma cacti.O nei ulo e lelei atoatoa mo totonu ma fafo.
O faletalimalo o pi o se mea tatau - e sili atu pe afai e te manaʻo i ni nai fesoasoani e faʻafefeteina lau togalaau. O le totoina o fugalaau ma vai e le suamalie o ni auala mautinoa e faʻafeiloaʻi ai lau togalaau. , latou te toe fo'i mai soo ia te oe.
O le Safari World o loʻo i ai se faletalimalo laʻau faʻatauvaʻa ma se "taualuga" maualuga. Pau lava le mea e tatau ona e faia o le tuʻuina lea i le nofoaga sili ona la i le taeao ma faʻatali mo ni nai aso. E mafai e le faletalimalo ona alu i soʻo se mea i luga o lau patio ma foliga mai o se tamai fale.
O a matou fautuaga e filifilia e le au tusitala o le Gulf News. Afai e te filifili e faʻatau e ala i se fesoʻotaʻiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi, e mafai ona matou maua se komisi soʻotaga ona o matou o se vaega o le Amazon Services LLC Associates Program.
O le a matou auina atu ia te oe tala fou lata mai i le aso atoa. E mafai ona e pulea i latou i soo se taimi e ala i le kilikiina o le logo logo.


Taimi meli: Feb-08-2022