Ose Tala'aga Frontier o Florida Architecture

Hilario O Candela, o se tasi o tusiata sili ona faʻaaloalogia ma lauiloa a Miami, na maliu i le COVID ia Ianuari 18 i le 87 o ona tausaga.
Na tatalaina e Winter Park lana faletusi e $42 miliona ma le nofoaga autu o mea na tutupu ia Tesema. O le tusiata Ghana-Peretania o David Adjaye, o le na mamanuina le Smithsonian's National Museum of African American History and Culture, na taitaia le au mamanu e fatuina le mea na ia taʻua o se "faʻataʻitaʻiga o se malamalama tele. lotoa mo le senituri lona 21.” O le 23-eka lavelave e aofia ai se faletusi fogafale lua, o se nofoaga autu e fai ai se faletele ma se taualuga o le fale, ma se faapaologa e faafeiloaia ai tagata asiasi. tulaga maualuga ma vaaiga i le Vaituloto o Mensen, ae o faamalama tetele e aumaia ai le malamalama faalenatura i totonu.- Amy Keller
O le fale fou mo le Edyth Bush Charitable Foundation - ua faaigoaina o le Edyth i le maeʻa ai o le faʻavaeina o le faʻauluuluga o le faʻalapotopotoga - o le a maeʻa i lenei tautotogo, ma maua ai le faavae 50-tausaga le matua matagofie, faʻaonaponei nofoaga autu ma Tuuina atu avanoa faʻapipiʻi ma galulue faʻatasi mo nuʻu faʻapitonuʻu.
O le 16,934-square-futu, tolu-fogafale fale o loʻo faʻaalia ai puipui tioata ma se fogafale lua-atrium ua mamanuina e pei o se fale tifaga. O se tagata e lagolagoina faatufugaga fiafia, Edyth Bush o se tagata fai pese, siva ma le taʻaloga, ma o le faavae ua leva foi- taimi lagolago o faatufugaga.

cctv ip meapueata fa'aola
"O foliga ma meafaitino o le fale e atagia mai ai apaau o le tulaga tatala avanoa e faʻaalia ai gaioiga eseese i totonu," o le tala lea a Ekta Prakash Desai, paaga i le SchenkelShultz Architecture ma le tusiata o faamaumauga.- Amy Keller
O Heron, o se fale mautotogi e 420-iunite na tatalaina i le tausaga talu ai i le fausiaina o le Water Street i Tampa, o loʻo faʻaalia ai faapaologa faʻailo ma pupuni uʻamea faʻafefe e puʻeina ai le malamalama ma faʻamalamalamaina foliga o le fale. na tusia: “Matou te fiafia i mea faigofie e faailoa mai ai le mama.O le togafitiga o le sima e faʻaopoopoina ai se lagona manaia o le mafanafana, ma o tulimanu o faʻapaologa e faasolosolo malie lava ona faʻaalia aʻo aʻe le fale, o se ituaiga o auala Manaia e faʻafefe ai se facade.— E ala i Faailoga Faailoga
Fa'atūina i le 1910, JC Newman Cigar Factory o le mea mulimuli lea o fale sikaleti iloga i Ybor City o lo'o fa'agaioi pea o se fale sikaleti. E fa'atumauina e se olo fa'ailoga uati, o le fale piliki mumu ua faia se fa'afouga tele, fa'aonaponei lona gaosiga ma felauaiga. fa'agaioiga, ma le toe fa'avasegaina o le lobby ma le ofisa, a'o fa'atumauina pea le sa'o fa'asolopito o le fausaga. Fa'atasi i le Itumalo Fa'asolopito o le Ybor City National Historic Landmark, o lo'o fa'aalia fo'i e le fale le avanoa fou o mea e tutupu, avanoa fa'atau ma se nofoaga toe fa'afouina mo sikaleti ta'ai lima, e pei lava o le amataga o le 1900s. O le toefaafouga na vaaia e Tampa-based Rowe Architects.- e ala i ata faʻailoga.
Solstice Planning and Architecture i Sarasota i le tausaga talu ai na vaaia ai se isi toe faʻaleleia iloga o se fale faʻasolopito o Tampa Bay, le Sarasota Civic Auditorium e 84 tausaga e lata i le North Tamiam Trail. o fa'amalama fa'aleaganu'u, sa'o fa'asolopito ma va'aiga i le Van Weizer Performing Arts Center lata ane ma Sarasota Bay.— e ala i fa'ailoga fa'ailoga.
Faʻatasi ai ma faʻamalama faʻamalama ma faʻamalama fafie faʻamalama afi, o le Streamsong Black Golf Clubhouse o se fale e mafai ona vaʻaia mai fafo ma se fale e mafai ai e se tasi ona tu i totonu ma fiafia i vaaiga mataʻutia o le Streamsong Resort silhouette. fanua.Na atia'e e Mosaic Co., o le fale tapolo o lo'o i luga o le 16,000-eka tasi-taimi phosphate maina lata ane i le Bowling Green community i Polk County.— e ala i ata fa'ailoga.
O le isi fale tele o Largo o loʻo i ai pea i le faʻavaeina, ae o lona mamanu mai le kamupani tusiata a Tampa ASD/SKY ua uma ona manumalo i faʻailoga, e aofia ai le 2021 Sustainability Award mai le Tampa Bay chapter of the American Institute of Architects. Tau $55 miliona. ma nofoia 90,000 sikuea faatafafa. O le fale o le ai ai lona lava falepaneta la, pa puipui ola lanumeamata i fafo ma avanoa mo gaoioiga i totonu ma fafo o le lotoifale. Fuafuaga e aofia ai se pakaga taavale 360-ava ma avanoa faʻatau.— e ala i ata faʻailoga.
I luga o le eka o le fanua e lata ane i le faʻatasiga o le Tarpon ma New Rivers i Fort Lauderdale, na mamanuina e le tusiata o Max Strang ma lana 'au se faʻailoga-manumalo 9,000 futu faatafafa. O se fale e faʻaaoga ai lotoa ma isi mamanu mamanu e fetaui ma le tau ma le nofoaga. E iai sela'au la, tu'u sa'o "apa'e" e fa'afeiloa'i ai le paolo ma le le faalauaiteleina, ma se tulagavae e mafai ona ofi ai "oaks talatala". Malolosi fai mai tusiata fa'aonaponei e pei o Paul Rudolph ma Alfred Browning Parker na su'esu'eina manatu maualuluga o mamanu i Florida 60 tausaga talu ai. O le kamupani e le gata nafa ma le mamanu ma le faʻafanua o le fale, ae faʻapea foʻi totonu. Na maua e le fale le 2021 AIA Florida New Work Excellence Award.- Mike Vogel
Na maua e Birse/Thomas Architects i Palm Beach Gardens se auala e aveese ai le "phoenix i le taulaga" mai le eleele i se fale 1955 i le taulaga i West Palm Beach lea na "faʻafefeteina i se taamilosaga faifaipea o le malepelepe". totonu i avanoa, mai potu tele mo le 100 tagata i potu fono laiti ma nofoaga e faapotopoto ai. I le aotelega, o le faʻasaoina ma le faʻaalia o le aano o nisi o uluai elemene ma faiga faʻavae o se auala e faʻaalia ai le lilo o lenei fale anamua ma le faʻaaloalo i lona toe faʻafoʻisia i le faʻaleleia o le faʻalapotopotoga-o le taulaga, "o le tala lea a le kamupani. AIA Palm Beach Chapter Merit Award.- Mike Vogel
O le kamupani meafale Pasila a le aiga o Artefacto na tatalaina talu ai nei le 40,000 sikuea sikuea. O le potu faʻaaliga e latalata i Coral Gables i Miami. O le fale na fausia e Miami-based Origin Construction ma mamanuina e Domo Architecture + Design, faʻatasi ai ma totonu e Patricia Anastassiadis o São Paulo, Pasila. O le pusa i fafo o le fale o se luelue i le mamanu faʻaonaponei, ma o loʻo faʻaauau pea i totonu o le vestibule, faʻatasi ai ma se afu numera faʻafefete tele i luga o le puipui ma se magalafu faʻatafafa.
Fort-Brescia, CMC Group's Arquitectonica Ugo Colombo ma Morabito Properties 'Valerio Morabito talu ai nei na faalauiloa ai se 41-iunite taugofie fale faatau atu latalata i le Port Islands o Miami Bay.Onda (Italia upu mo galu) sa architecturally fuafuaina e Bernardo Fort-Brescia o Arquitectonica ma o totonu na mamanuina e le au tusitala Italia o Carlo ma Paolo Colombo o le A++ Human Sustainable Architecture. O le fale e valu fogafale i luga o le sami ua fuafua e maeʻa i le tausaga a sau.
O le fale 66-fogafale Aston Martin i le 300 Biscayne Boulevard na pito i luga ia Tesema ma o le a tatalaina mulimuli ane i lenei tausaga. Miani o BMA Architects i Atenitina. O le fale na fausia e le G&G Business Developments, ma o le au mamanu a Aston Martin o loʻo galulue faʻatasi i le mamanu totonu.- Nancy Dahlberg
O le Link o se fale fa'aonapo nei 22,500 sq. ft. lua-fogafale fa'afefiloi-fa'aoga fa'aoga e maua ai e aiga le avanoa e "mafaufau ai, ta'alo, a'oa'o ma fai" .Fa'afuafuaina e le kamupani fa'atekonolosi Raghu Misra, o le sui auai o le muamua lea o lona ituaiga i totonu. i sasae o Florida.
O loʻo i totonu o le taulaga o Nocatti, o le fale e faʻaalia ai pupuni tetele e faʻaoga lelei ai lona tulaga e lata ane i le paka. I totonu, o le potu e faʻaonapo nei, fale gaosi oloa, ma felanulanuaʻi, faʻapipiʻi i fala lanu efuefu malulu ma tele meafale uliuli.

cctv ip meapueata fa'aola
I luga o le fogafale pito i lalo, e ono potu aoga e maua ai avanoa mo vasega e pei o yoga, siva ma martial arts. O le fogafale pito i lalo e ofoina atu foi avanoa mo fonotaga ma mea e fai, e aofia ai le 360-tikeri immersive studio e lagolagoina e Flagler Health +. O puipui potu e fausia ai le 360-tikeri mata e maua ai se poto masani faʻapitoa faʻapitoa e faʻaaoga ai vitio mai le salafa o le lalolagi.
O le fogafale lona lua e ofoina atu potu fono ma avanoa galulue faatasi mo amataga, pisinisi laiti ma tagata faigaluega mamao.
O lo'o fa'aogaina e So'otaga masini ma isi tekinolosi e fa'aitiitia ai le fa'aosoina o moli o le fale i le sili atu i le 70 pasene, ma o le fa'aogaina atoa o le malosi o le fausaga e 35 pasene maualalo ifo nai lo se fale tutusa le lapopoa.
"O a matou pili moli e itiiti ifo i le $4 i le aso, o lea e itiiti ifo nai lo le ipu kofe Starbucks e faʻamalosi ai le fale atoa," o le tala lea a Misra.
E ala i masini, e mafai e le fale ona aʻoaʻo e uiga i masaniga a tagata faʻaoga ma fatuina se poto masani mo tagata uma e ulufale mai. fetuutuunai e fausia le siosiomaga e fiafia i ai.- Laura Hampton
Na faamaonia e le fono faitulafono le paka e fausia ai maa faamanatu ma faamanatu i le lumanai. Na fausia e Tallahassee-based Hoy + Stark Architects le mamanu fetuutuunai ma le faatulagaga mo le paka - o se vaega o le $ 83 miliona Capitol galuega faaleleia lavelave - e faʻaoga ai foafoaga a tufuga tofia ma vaʻa Vaeseese o iai ma Faamanatuga ma maa faamanatu i le lumanai. Fai mai le tusiata o Monty Stark: "Memorial Park o se avanoa e suia ai le lotoa Capitol o loʻo i ai nei i se avanoa lautele e mafai ona faʻaogaina e le tele o tagata asiasi."- Carlton Proctor
O le Bayview Community Resource Center ua fuafuaina mo fa'atasiga lautele, fa'atasiga fa'apitoa ma ta'aloga vai. O le nofoaga autu e $6.7 miliona e aofia ai le potuaoga 250-nofoa fa'apitoa ma se fa'ato'aga lautele i fafo e va'aia Bayou Texar.
O le faʻavaa uamea faʻapipiʻi fale ua mamanuina e faʻafefe ai matagi o le 151 mph.4,000 sikuea mita. O le fale vaʻa e ofoina atu le lisi o le kayak ma le teuina. Large windows optimize view of Bayou Texar ma Pensacola Bay.
O le mamanu o le nofoaga tutotonu na maua ai le American Institute of Architects' Honorable Mention for New Work.— Carlton Proctor
O le mamanu o totonu fetuutuunai e maua ai se siosiomaga e tumu i le malamalama ma le maualalo o le tausiga ma le faʻaogaina o tau. O vaega o le K-5 aʻoga e aofia ai se nofoaga autu o faʻasalalauga, fale suʻesuʻe, ma lotoa aʻoaʻoga i fafo. O le $ 40 miliona aʻoga e faʻamoemoe foi e fausia se "ata faʻale-tagata malo" ” e ala i foliga faufale e aofia ai olo maualuluga ma pou.
O le mamanu na manumalo ai i le AIA New Work Excellence Award.” O le mamanu e faaatoatoaina ai le siosiomaga, e aumaia ai fafo i totonu o potuaoga o le aʻoga ma nofoaga faitele i se auala e fiafia i ai tamaiti aoga,” o le tala lea a faamasino AIA.— Carlton Proctor
O Hilario O Candela, o se tasi o tusiata sili ona faaaloalogia ma iloga i Miami, na maliu ona o le COVID ia Ianuari 18 i le 87 o ona tausaga. I le amataga o lana galuega, na fausia ai e le tagata faaaunuua i Havana le 1963 Miami Ocean Stadium, ua manatu lautele o se matai sili o mamanu faaonaponei. ma inisinia, faapea foi ma uluai tolauapiga e lua a le Kolisi o Miami-Dade, North Campus ma Kendall campus.Mo le 30 tausaga, sa ia taʻitaʻia lana kamupani faufale Spillis Candela ma Paaga, vaavaaia galuega faatino e pei o le Metromover, le James L. Knight Center ma le faletalimalo o le Hyatt Regency Hotel, aʻo leʻi faʻatau atu le kamupani ma litaea i le ogatotonu o le 2000s. I tausaga mulimuli ane, na faʻatalanoa ai Candela i le galuega toe faʻaleleia o le Ocean Stadium e sefulu tausaga e aunoa ma le vaʻaia o le malepelepe.
Pisinisi Laiti Florida: 60+ Punaoa e Fesoasoani ai i Lau Pisinisi ia Tuputupua...Florida Entrepreneur Success Tala ma le Mea e Avea ai ina ia Manuia...O le Taiala Aloaia i le Matagaluega o Faalapotopotoga...i le tusiaina o se fuafuaga faapisinisi, talosaga mo laisene/laisene, faatupeina, lafoga ma isi mea. .
O tagi muamua e leai ni galuega i Florida i le vaiaso talu ai na maualuga teisi nai lo le tolu vaiaso talu ai, ae o le saoasaoa o tagi e leai ni galuega o loʻo tumau tutusa ma tulaga na vaaia i le amataga o le 2020 aʻo leʻi afaina le tamaoaiga o le COVID-19.
O le Blue Origin's loma mamafa tiute New Glenn rocket e tatau ona faatali a itiiti ifo ma le isi tausaga mo lona amataga i Florida, e tusa ai ma faamatalaga talu ai nei mai se kamupani pule na mulimuli ane faamaonia.
Faatasi ai ma le lata i le 1,300 avanoa avanoa, Orange County e ofoina atu ponesi saini e faatosina ai tagata faigaluega autu, faʻamalosia le umi o le ola e faʻamalosia ai tagata faigaluega e nonofo, ma faʻamalosia le tuʻuina atu i tagata faigaluega e suʻeina tagata faigaluega.
O nisi o fale fa'atau fale e talitonu e mana'omia e le alamanuia ona suia.O se fa'alavelave tele i le tu'ufa'atasia o tekinolosi poloka poloka o lo'o tupu i Tampa Bay.
O le 30th tausaga o lenei tausaga i le Greater Fort Lauderdale/Broward County Convention Center o le a faʻaalia ai taʻavale eletise ma hybrids e faʻaosofia ai tagata ua fiu i le maualuga o tau o le kesi.tului a tagata faatau.
Miami Street Medicine na faavaeina e tamaiti aʻoga faafomaʻi a le Iunivesite o Miami ma e aofia ai tamaiti aʻoga faafomaʻi UM ma fomaʻi o loʻo ofo mai e togafitia tagata leai ni fale i Miami.


Taimi meli: Mati-25-2022