Iloiloga o le Pusa: O le 'Solar' a Lorde o lo'o fa'atusalia ai lona sola ese mai le vevesi

O lo'o fiafia Lorde i luga o le matafaga i le la mo lana 'Solar Power' cover album – na pu'eina e lana uo lenei ata ae leai sona manatu e fai ma fa'avaa. lea na ia tusia ai ma faia fa'atasi uma pese. Ata fa'aaloaloga a lorde.co.nz
O le alii pese ma le faipese a Niu Sila o Lorde ua motusia lana malologa mo le fa tausaga e tuuina mai ia i tatou lana album matagofie lona tolu, Solar Power.
Fa'ailoa mai ia Aukuso 20 ma le Universal Music Group, o le album o lo'o fa'aalia manino ai le tuputupu a'e o Lorde o se tusiata ma se tama'ita'i, ma ona manatunatuga i le maufetuuna'i o lo tatou paneta e ala i fati fati ma upu vaivai.

pule malosi o le la

pule malosi o le la
Ella Marija Lani Yelich-O'Connor na ia tuuina atu ia te ia lava le igoa "Lorde" ona o lona manatu mamafa i le tupu, lea na sili atu ai le lelei o le igoa o lana uluai pese "Royals". o se tagata pese i le matua o le 16. O lenei pese electro-pop e maua ai e le au faalogologo se leo seasea ma upu talafeagai e uiga i le ola i se olaga masani ae manaʻo i se mea e sili atu.
O le togafitiga a Lorde i musika pop i luga o “Royals” na toe faafouina ai le au faalogologo, ma avea ai o ia ma tamaitai tusiata aupito laitiiti na taina le Billboard Hot 100 talu mai le 1987.
E lei leva, ae tatala e Lorde lana uluai album, Pure Heroine, ia Setema 2013 - o se album e puʻeina ai le fiafia ma le popole o tausaga talavou. Fa tausaga mulimuli ane, ua fiaaai tagata fiafia mo lana album lona lua, Melodrama, "o se tala faʻaosofia e uiga i lona uiga. fiafia e onosaia le loto nutimomoia o se tamaitai.
I le tautoulu o le 2018, ina ua maeʻa le taamilosaga a le Melodrama i le lalolagi, na toe foʻi atu Lorde i lona nuu ma mou ese atu mai le lalolagi. natura, ma sili ona taua, o ia lava.
Ia Fepuari 2019, na amata ai e le Alii se malaga i se atunuu e seasea ona asia: Antarctica. O le malaga na maua ai e le alii pese se vaaiga i le moni o suiga o le tau - o se mataupu e sili ona taua ia te ia. Faatupulaia le fiafia i le malosi o le lalolagi masani, Lorde filifili e faasoa atu ona aafiaga e ala i manatuaga ma ata i le Iuni 4 tusi “Going South.”
E fa’aaoga e le ali’i fa’amusika lona taimi e alu ese ai mai le lalolagi e su’e ai lona leo ma lona leo fou. O lesona na ia a’oa’oina i le Anetatika ma Niu Sila o lo’o tu’ufa’atasia i upu o lenei lipine Serenity.
I luga o le pese lona lima, “Fua Pau,” o loo pese matuitui ai Lorde e uiga i le faatafunaga o le Lalolagi. , na ia musumusu mai, “E mafai faapefea ona ou alofa ia te au i le iloaina o le a leiloa au mea?”
O lona naunau mo le faʻalavelave o le tau e le gata i ana upu faʻamomoi loto, ae faʻapea foʻi ma oloa na ia faʻamatuʻuina i lenei vaitau. Ua faipaʻaga Lorde ma EVERYBODY.WORLD, o se kamupani e faʻaaogaina le 100% recycled cotton e fai ai lavalava e faʻaitiitia ai le malosi ma vai. E mafai ona maua oloa fa'alelei i luga o lana upega tafa'ilagi, fa'apea fo'i ma konaseti i le lumana'i o lana ta'amilosaga o loma "Solar Journey" i le nu'u o le Alii i le masina o Fepuari 2022. E mafai e le au fa'afiafia ona fa'amoemoeina se vibe e sili atu ona manino ma fa'amalie i ana kaseti i le lumana'i e fetaui. le malosi o lenei album fou.
O le pese autu o le album ma le tasi muamua "Solar Power" o se pese matagofie i le fiafia o le taumafanafana. I totonu, ua faaalia ai e Lorde lona faamemelo i le paʻu o le la-kisi ma le saolotoga o le vaitau o le la, ma faapea mai: "O oʻu alafau e lanu susulu ma oʻu peaches ua matua / Leai se ofutino, leai ni seevae, na o oʻu foliga", ma faʻamatala Na te faʻasoa upu, "Na ou togi lau telefoni i le vai / E mafai ona e mauaina aʻu?Leai, e te le mafaia.”
O lenei pese olaola o le ala sili lea ona malosi i luga o se lipine e tumu i fati vaivai. ma lona olaga pop-star i taimi o malologa.

pule malosi o le la

pule malosi o le la
O le tuputupu aʻe o Lorde i na tausaga e fa e mafai ona malamalama i le faʻalogologo i upu e pei o le "o lenei laugutu uliuli cherry o loʻo aoina le pefu i totonu o le atigi pusa / Ou te le toe manaʻomia o ia" mai le Ocean Feeling. ta'u atu i tagata fiafia ua matua o ia ma ua le toe pei o ia sa i ai muamua.
I le faaiuga o le pese, na pese ai Lorde, “Ua e mauaina ea le malamalama?/ Leai, ae o loʻo ou galue i ai, 'ai faʻatasi i le tausaga."Ua ia iloa e le'i o'o i le taimi nei le tagata e mana'o ai.
Na faia e Lorde le Solar Power ma le gaosiga ma le uo ua leva o Jack Antonoff.
O le talafaamaumau e aofia ai pese e 12, e aofia ai le pese "Solar Power", "Stoned at the Nail Salon" ma le "Mood Ring". Clairo - le paaga a Antonoff - ma Phoebe Bridgers na saunia le siren-pei o le harmonies mo le ono o ala.
E ui o lipine muamua a le tusiata o loʻo faʻaalia ai le synth ma numera numera, o le "Solar Power" o loʻo faʻapipiʻiina se leo faʻapitoa e faʻaogaina ai le kitara acoustic, pusa paʻu, le pisapisao mai lea taimi i lea taimi ma le pisapisao o le taulaga.
O lenei suiga faamusika na faaosofia ai le faitio ina ua avea Lorde ma se taʻutaʻua i le pisinisi musika a o ia lafoaia le electro-pop i lenei vaitau fou. A uma mea uma, o tagata fiafia ma faitioga na faʻatali mo le fa tausaga mo le "Solar," atonu o loʻo faʻamoemoeina le ita masani o le talavou o Lorde, ma o lea na le fiafia ai. e faalogo i lona itu lapotopoto.
Ae atonu o le manatu lena: Ua le toe talavou Lorde, o ia o se tamaitai e 24 tausaga le matua ua televave lona tuputupu aʻe i nai tausaga ua tuanaʻi. le lumanai.
E fesuia'i e Lorde se su'esu'ega mata'utia o le tagata i totonu mo se fati o le matua o lo'o tumu i leo pa. o le a taʻu atu ia te oe laʻu mealilo."
E mafai e tagata faʻalogologo ona faʻasalalau le album mataʻina o le taumafanafana "Solar Power" ile Apple Music, iHeartRadio ma Spotify.
Fa'aulu i lalo: Olaga ma Fa'ailoga Fa'ailoga Fa'atasi: Iloiloga o Album, Folk Music, Kim, Jack Antonov, Lord, Music, New Zealand, Pop, Solar, Summer


Taimi meli: Feb-11-2022