Kalefonia Fa'atulaga Fou Malosi'aga Fa'afouina Fa'amaumauga Fa'aaogāina ia Aperila 3 — Tele pe Laiti?

A maeʻa masina o ulutala le lelei e fesoʻotaʻi ma le Net Metering 3.0 (NEM 3.0) faʻaiʻuga ua tuʻuina atu, o se faʻamanatuga o lona alualu i luma e oʻo mai: Na matauina e CALISO i se taimi puupuu, na oʻo ai le setete i le 97.6% ile Aperila 3 o le maualuga o le malosi faʻafouina. mo le tautinoga a Kalefonia i se faiga eletise e leai se carbon i le 2045.
Na oʻo mai le tumutumu puupuu i le 3:39 i le afiafi, na talepeina ai le faʻamaumauga muamua o le 96.4% na tuʻuina i le aso 27 o Mati, 2022. Aʻo leʻi oʻo i lenei mea, o le eletise mama o le eletise o le 94.5%, na faʻatulagaina ia Aperila 21, 2021. tu'ufa'atasia le tele ma le tele o le malosi fa'afouina i totonu o le fa'asologa e lagolago ai sini o le malosi mama a le setete.

moli la
O le laina foi na setiina ai le maualuga o le la o le 13,628 megawatts pe a uma le aoauli i le aso 8 o Aperila ma le maualuga o le matagi iloga o le 6,265 megawatts ao lei oo i le 3pm i le aso 4 o Mati. vavalo e ono iai nisi fa'amaumauga e mafai ona fa'afouina ia Aperila.
O le isi 600 megawatts o le la ma le 200 megawatts o le matagi o loʻo faʻamoemoeina e faʻaopoopo i le faʻasologa i le aso 1 o Iuni o le tausaga nei. O le faiga o loʻo i ai nei le sili atu i le 2,700 megawatts le gafatia e teu ai, o le tele o loʻo teuina i maa lithium-ion, ma o lena numera. ua fa'amoemoe e tupu a'e i le tusa ma le 4,000 megawatts i le aso 1 o Iuni.
E ui ina fa'apu'upu'u le fa'ailoga, ae ua fa'amanatu mai e le Save California Solar Alliance e le mafai lava ona tupu pe a aunoa ma le la i luga o le fale.
I le aso 3 o Aperila, na tu'uina atu ai e Kalefonia le silia ma le 12 gigawatts o le malosi o le eletise i luga o le fale o le la, toeitiiti lava tutusa ma le 15 gigawatts o le eletise na gaosia e la'au la.
"Lona lua, o le alualu i luma o le malosi faʻafouina Kalefonia e sili atu ona fuaina i tulaga o le vevela o Aukuso o le taumafanafana nai lo aso malulu o Aperila tautotogo," o le tusi lea a le vaega. 43 GW, ma ia Aperila 3, 2022, i le 3:40 i le afiafi, o le manaʻoga o le grid e 17 GW.
O le Vaiaso o le Lalolagi, ia fa'aalu sina taimi e talisapaia ai mea ua ausia, ae o le gaosiga o le malosi o le la e tatau ona siitia i le 100 gigawatts e ausia ai lona sini. E taua tele le Rooftop solar i le oo i ai.

moli la
O la matou itulau YouTube e tumu i faʻatalanoaga vitio ma isi mea. Matou te faʻaalia talu ai nei le mana i luma!- Galulue faʻatasi ma le BayWa re e faʻatalanoa mataupu maualuluga tulaga tau pisinisi ma faʻataʻitaʻiga sili ona lelei mo le faʻatinoina o se pisinisi sola i aso nei. O la matou galuega umi o le Pitch - lea e fai ai a matou talanoaga le lelei ma le au gaosiga o le la ma le au faʻatau e uiga i o latou faʻafitauli i tekinolosi fou ma manatu ina ia e le manaʻomia. Ua matou talanoaina mea uma mai le nofoia o fesoʻotaʻiga e leai se ala e nofo ai ma le faʻatupeina o le la i le fale i le tele o le malosi e teu ai le tau faʻaputuina ma fale fou fa'aola + fa'apipi'i microgrids e fa'aaogaina e le aoga. Matou te fa'asalalauina fo'i a matou fa'asalalauga fa'aletausaga o poloketi iina! O fa'atalanoaga ma i latou na manumalo i lenei tausaga o le a amata i le vaiaso o Novema 8. Ulu atu i'ina ma lesitala nei e va'ai i nei fa'aopoopoga uma.


Taimi meli: Apr-21-2022