Fofo mo le La mo le Susū

O le lelei o le paneta o le la ma le fa'atinoina o moli e a'afia i le tele o mea e aofia ai le tau fa'atatau i le nofoaga o le a fa'apipi'i ai oloa moli.I a matou blog post talu ai nei, ua uma ona matou ufiufi faʻafitauli o le kiona taumalulu ma afā lea na matou faʻamatalaina ai e mafai e a matou fofo malamalama o le la ona tatalia tulaga o le tau.Ua fa'ataunu'uina lea mea talu ai o a tatou moli auala o lo'o fausia mo le vevela ma le leaga o le tau.O le taimi nei, o le a taulaʻi lenei tusiga i le faʻafitauli o le susū e taʻitaʻia ai tagata faʻatau e faʻatuai e faʻatau mai a tatou fofo moli o le la ona o lea popolega.  jhgfjuy (5)

E mafai ona fa'apipi'i moli e fa'aola le la i vaega susū o le kelope?

O le susu e mafai ona afaina ai le gaosiga o le malosi o loʻo tuʻuina mai e le la.E fa'aiti'itia ai le tulaga lelei o le fa'apogai o le susulu o le la ma e ono fa'aitiitia ai le umi o le ola o pou ma isi mea e fa'aogaina i le fa'atupuina o moli fa'aola aemaise pe a alu le vai i totonu o fa'avaa o le laulau.E ono o'o atu ai i le fa'aleagaina o le fa'atinoga atoa o le fa'amomoli.Ae ui i lea, o le ae le feagai ma nei faʻafitauli ona o BeySolar na faʻafaigaluegaina tagata tomai faapitoa ma aʻoaʻoina inisinia e faʻamalosia a tatou moli o le la ma le faʻaleagaina ma le masaesae ona o le susu ma isi elemene o le tau.

O a matou oloa e masani ona faia mo le maualuga o le susū faʻatatau lea e atagia mai i mafuaʻaga nei:

 jhgfjuy (4) Muamua, ina ia aveese ou popolega, ua uma ona matou faʻapipiʻiina a matou moli o le la i nofoaga vevela e pei o Mauritius ma Tahiti lea e maualuga foi le susū.E leai ni fa'afitauli na o'o mai ma o moli o le la o lo'o fa'amalamalamaina pea ala o lo'o fa'apipi'i ai a tatou oloa.
 jhgfjuy (3) O tatou vaega pou o u'amea u'amea vevela uma ia fa'amoemoe o le a maua ai le puipuiga sili atu o le pala.Mo le puipuiga maualuga, o nei vaega e faʻapipiʻiina foi i le paʻu paʻu e faia mo le faʻaogaina i fafo.
 jhgfjuy (2) Talu ai ona o le maualuga o le susu e mafai ona faʻafefe ai le vai i totonu o faʻavaa o le laulau ma lamepa, na matou faʻaaogaina lamepa e sili ona susu o se ituaiga faʻapipiʻi IP 65.
 jhgfjuy (1) Mo se moli o le la e leai se vai, sa matou fa'aogaina so'oga e tete'e ai le 'ele ma fa'avili e fai mai le uamea u'amea ina ia mafai ai e au moli o le la ona fa'atumauina le tete'e atu i le susū, timu, kiona, ma isi elemene o le tau ma avatu ai ia te oe le malamalama sili mo se taimi umi. .

Faatasi ai ma tekinolosi talafeagai ma mea lelei o loʻo faʻaogaina e BeySolar, e mafai ona e fiafia i a matou fofo malamalama o le la e tusa lava po o fea e te i ai i le lalolagi.Fa'afeso'ota'i i matou nei ma fa'ailoa atu i le matou aufaigaluega fa'amaoni lou nofoaga ma mana'oga fa'apitoa mo moli.


Taimi meli: Tes-20-2021