Mana'oga o le Maketi o le Solar Pumps ma le COVID-19 Toe Su'esu'ega 2021 Lelei Fa'asologa Fa'asologa e Si'itia ai le Fa'atupulaia o Maketi i le 2030

Faʻateleina le Maketi Solar Pumps 2021-2030, Covid 19 Outbreak Impact Research Report Faʻaopoopo e le Ripoti Ocean, o se suʻesuʻega loloto o uiga maketi, tele ma le tuputupu aʻe, vaevaega, vaega faʻaitulagi ma atunuʻu, faʻatauvaʻa fanua, faʻasoa maketi, aga ma fuafuaga mo lenei maketi.E siaki le tala faasolopito o le maketi ma vaʻaia le tuputupu aʻe o maketi e ala i nofoaga faʻafanua.E tuʻu ai le maketi i le tulaga o le maketi o le pamu laola lautele ma faʻatusatusa i isi maketi., Faʻamatalaga Maketi, Avanoa Maketi Faʻaitulagi, Faʻatau ma Tupe Maua e Itulagi, Su'esu'ega Tau Gaosi, Fa'atauga o Alamanuia, Su'esu'ega Fa'amatalaga Fa'aaafiaga Maketi, Va'aiga Fua o le Maketi Pamu Solar, Fa'amatalaga o Maketi & Siata & Fa'amaumauga, Laulau, Fa'akalafa Pa & Pies Graphs, ma isi, mo pisinisi atamai.
Le lalolagipamu vai lamaketi sa taua i le $ 1.21 piliona i le 2019 ma ua faamoemoe e oʻo atu i le $ 2.05 piliona i le 2027, faʻatupulaia i le CAGR o le 6.8% mai le 2020 i le 2027.
pamu vai la
O pamu o le la e fa'alagolago i le eletise e gaosia e le photovoltaic panels po'o le malosi o le vevela susulu o le susulu o le la e fa'amomoe ai pamu e suitulaga i le malosi o le grid po'o le tiso. Fa'atusatusa i pamu e fa'amalosia e se afi afi afi (ICE), o pamu la e maualalo le tala fa'atatau o galuega ma e sili atu le maualalo o a'afiaga i le si'osi'omaga. O pamu o le la e aoga i tulaga e le maua ai le malosi o feso'ota'iga ma isi puna'oa (aemaise lava le matagi) e le lava le malosi.
I atunu'u atina'e, o lo'o tu'uina atu e le vaega o fa'ato'aga avanoa avanoa mo le tuputupu a'e o lepamu vai lamaketi.O le maketi pamu vai la e maua ai se avanoa taugofie i nuu i tua lea e feagai ai le aufaifaatoaga ma le siitia o tau o le kesi faalenatura, faigata le avanoa i galuega faatino grid, ma le fiafia mo galuega faalesiosiomaga. I Initia ma Aferika, faapea foi ma Sasae Tutotonu, le faaaogaina opamu vai lao loʻo i lona maualuga.I totonu o nei atunuʻu, o pamu o le la e faʻaaogaina lautele mo le faʻafefe ma le puleaina o vai.
O le maketi o pamu o le la i le lalolagi o loʻo vaevaeina i oloa, faʻauluuluga alamanuia, gaioiga, ma itulagi. Faʻavae i luga o oloa, o le maketi o loʻo vaevaeina i luga o le suction, submersible, ma le faʻafefe. 2019. E tele lava lenei mea ona o le faʻateleina o le faʻaogaina o pamu o le la i le viliina, faiga faʻafefe, faʻafefe ma sprinkler system, ma faʻaoga faʻamalosi.
O taʻaloga autu o loʻo aʻafia i le maketi o le pamu o le la o le Vincent Solar Energy, TATA Power Solar Systems Ltd., pamu Shakti, CRI Pump Pvt.Ltd., Oswal Pump Ltd., LORENTZ, Lubi Group, Samking Pump Company, Greenmax Technology ma AQUA. VAEGA.

Fa'amanuiaga Autu mo Pa'aga - O le lipoti o loʻo tuʻuina atu ai se suʻesuʻega faʻapitoa ma faʻatusatusaga o loʻo iai nei Solar Pumps maketi ma faʻatusatusaga o le maketi i le lumanaʻi mai le 2019 i le 2027 e iloa ai avanoa taua. tu'uina atu.– Fa'atatau ma fa'amatalaga e fa'avae i luga o mea e a'afia ai le tuputupu a'e o maketi, e aofia ai le tau ma le voluma.– Tala'aga o ta'aloga ta'uta'ua o lo'o fa'agaoioia ile su'esu'ega ole maketi a le Solar Pumps o lo'o tu'uina atu lea e fesoasoani e malamalama ai i le lalolagi fa'atauva'a. i vaega taua ma itulagi o loʻo faʻaalia ai le tuputupu aʻe lelei o maketi.- Global Solar Pumps Market Forecast from 2020 to 2027. Market Segmentation Analysis: O lenei pepa o loʻo tuʻuina atu ai se uluai iloiloga o le alamanuia faʻatasi ai ma faʻamatalaga, faʻavasegaina, ma faʻasologa o filifili kamupani. Tuuina atu suʻesuʻega maketi mo le lalolagi atoa maketi e aofia ai faiga fa'alelei, lelei panorama asinisment ma le atina'eina o le ta'uleleia o itulagi autu. I le faaopoopo atu i le iloiloina o fuafuaga o gaosiga ma le totogiina o faiga, o faiga faavae ma fuafuaga o loo talanoaina foi.
Itulagi – Amerika i Matu o Amerika o Kanata o Mekisiko – Europa o Farani o Siamani o Peretania o Sepania o Italia o Malologa o Europa – Asia Pasefika o Saina o Iapani o Initia o Korea o Maloga o Asia Pasefika – LAMEA o Pasila o Saudi Arabia Arab o Aferika i Saute o LAMEA Isi itulagi
Va'aiga Aotelega o Maketi: E aofia ai vaega e ono, Va'aiga o Su'esu'ega, Fa'ato'aga Lautele o lo'o ufiufi, Vaega o Maketi i Itu'aiga, Vaega o Maketi e Fa'aoga, Mana'oga Su'esu'ega, ma Tausaga Mafaufau.
Laufanua o Maketi: O iinei, e ala i totogifuapauina, tupe mama, upusii ma pai, e ala i le lala sooupu, totogi o maketi, tulaga mataga ma faʻataʻitaʻiga aupito sili ona lata mai, tuʻufaʻatasia, faʻaleleia, mauaina ma vaega lautele o pisinisi o faʻalapotopotoga maualuga.
Tulaga Maketi ma Vaaiga i Itulagi: I lenei laʻasaga, o le lipoti e suʻesuʻeina le vaega o le initaneti, fefaʻatauaiga, tupe maua, tulaʻi mai, vaega o pisinisi lautele, CAGR, ma le tele o maketi i le itulagi. itulagi ma atunuu e pei o Amerika i Matu, Europa, Saina, Initia, Iapani ma MEA.
Talosaga po'o Tagata Fa'ai'uga: O lenei vaega o su'esu'ega o lo'o fa'aalia ai le a'afiaga o le fa'agataina o le vaega fa'atau/polokalame i luga o le maketi o le lalolagi.
Va'aiga Maketi: Gaosiga: I totonu o lenei vaega, na fa'atosina e le au foafoa le fa'atupuina ma le tula'i mai o tau fa'atatau ile ituaiga, fa'atauga autu e fua ma fa'atupu ma faia fa'atatau tau.
Sailiga ma Fa'ai'uga: O le vaega mulimuli lea o le pepa, o lo'o tu'uina mai ai fa'amatalaga a tagata su'esu'e ma fa'ai'uga o su'esu'ega su'esu'e.
2030 o loʻo faʻamatalaina, faʻaalia ma faʻataʻitaʻiina e ituaiga, faʻaoga, tagata faʻaiʻu ma le itulagi. Tuʻu i tua atu o suʻesuʻega o le tau ma suʻesuʻega PESTEL. Tuuina atu i faʻalapotopotoga ni faiga e pulea ai le aʻafiaga o le COVID-19. Faʻatautaia suʻesuʻega faʻamalosia o maketi, e aofia ai fesuiaiga o le taʻavale maketi, alualu i luma maketi manaoga.

pamu vai la
Fa'atautaia su'esu'ega fa'apitoa mo tagata ta'a'alo fou po'o ta'aalo ua sauni e ulufale atu i le maketi, e aofia ai fa'amatalaga vaega o maketi, su'esu'ega a tagata fa'atau, fa'asologa o fa'asalalauga, fa'asalalauga ma le fa'atulagaina o galuega, su'esu'ega tau faiga, ma isi. su'esu'e le a'afiaga o le fa'ama'i COVID-19 i itulagi autu o le lalolagi. Su'esu'e avanoa tau maketi mo pa'aga ma tu'uina atu i paionia maketi ni fa'aaliga o fa'aaliga ogaoga.
O le lipoti o loʻo tuʻuina atu ai se suʻesuʻega maeʻaeʻa o se numera tele o vaega ma tuʻuina atu faʻamatalaga i luga o vaega autu o le nofoaga vaʻavaʻai. tupe mama atoa.
O le lipoti o loʻo tuʻuina atu ai le fuafuaga faʻatino o loʻo i ai nei ma faiga e fai ai suiga fou i le fuafuaga faʻatino e fetaui ma mea fou e tutupu ma manaʻoga.
O le faʻataunuʻuina o tupe a le faʻalapotopotoga na suʻesuʻeina i le lipoti, na faʻaalia ai le teʻi ma le faʻalavelave faʻapea foi ma le lofituina o pisinisi lata ane.
E uiga i le Lipoti Ocean: O matou o le kamupani sili ona lelei e tuʻuina atu lipoti o suʻesuʻega maketi i totonu o pisinisi. Lipoti Ocean e talitonu i le tuʻuina atu o lipoti maualuga i tagata faʻatau ina ia ausia sini pito i luga ma lalo o le a faʻateleina ai lau maketi maketi i le siosiomaga faʻatauvaʻa i aso nei. Report Ocean o se " tasi-taofi fofo" mo tagata taʻitoʻatasi, faʻalapotopotoga ma pisinisi o loʻo sailia lipoti fou suʻesuʻega maketi.


Taimi meli: Apr-12-2022