Ole maketi ole moli ole auala ole la e fa'amoemoe e o'o ile USD 15.7164 piliona ile 2030

NEW DELHI, Mati 8, 2022 /PRNewswire/ — Le lalolagimoli auala lamaketi sa tauina i le USD 3,972 miliona i le 2021 ma ua faamoemoe e oʻo atu i le USD 15,716.4 miliona i le 2030, e tusa ai ma suʻesuʻega na faia e Astute Analytica. O le maketi o loʻo faʻamoemoe e tupu i le CAGR o le 17.12% i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga 2022-2030.moli auala lamaketi o lo'o fa'auluina e ala i le fa'atuputeleina o le taulaga ma le fa'atupulaia o le taula'i atu i le malosi o le la.Solar Street Lights (SSL) o lo'o fa'aaoga muamua mo moli auala i fafo, fa'amalosia e panels sola ma fa'agaoioia i se tulaga tuto'atasi i le pou moli lava ia. fuafuaina e galue i le po atoa.O moli auala e galulue i tekinolosi uaealesi o loʻo i ai le malosi e otometi ai le kilia ma tape le fesoʻotaʻiga e ala i le faʻalogoina o moli fafo.
moli fa'ato'aga fa'aola
Faatasi ai ma le saoasaoa o le taulaga, o le faitau aofaʻi o le taulaga ma le taulaga o loʻo faʻalauteleina foi, ma le faʻaogaina omoli lae mafai foi ona vaaia i totonu o nofoaga nofomau, pisinisi ma fale gaosi oloa.O le faateleina o tupe teufaafaigaluega a le malo ua taitai atu ai i le tele o auala tetele ma auala fau auala.O auala tetele ma auala o ni avanoa tetele mo moli auala o le la. o le faʻaaogaina o moli o le la o le a faʻaosofia atili ai le tuputupu aʻe o le maketi o moli auala. , vave pa'u tau, ma fa'atupula'ia pisinisi ma pisinisi a le malo mana'omia mo le eletise gafatia.moli auala lamaketi.O le tau atoa o le faʻapipiʻiina o se moli auala sola e mafai ona tolu i le fa taimi le tau o le faʻapipiʻiina o se moli auala masani o le tutusa lelei.
I luga o le faʻavae o le ituaiga, o le maketi o moli auala i le lalolagi ua vaevaeina i feaveaʻi, tutoʻatasi, tutotonu, ma isi. O le vaega tutoʻatasi e faʻamoemoe e faʻatatau mo le maualuga o le pasene o tupe maua ma maua ai le CAGR sili ona maualuga i le 2022-2030. O le vaega tutoʻatasi. ua faamoemoe e resitalaina se CAGR o le 17.79% i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga ona o le faʻateleina o le vaetamaina i nofoaga mamao ma fafo-grid regions.Standalone moli auala auala ua mamanuina ma faagaoioia tutoatasi mai le grid.They o se puna sili o moli faʻafuaseʻi ma backlighting.
I luga o le faʻavaeina o vaega vaega, o le maketi o moli auala o le lalolagi o loʻo vaevaeina i faʻatonuga, lamepa, lamepa, masini, maa, ma isi. faʻapipiʻiina ma faʻaogaina tau o paneta la pe a faʻatusatusa i le moli ma vaega ituaiga maa. O le vaega moli e tatau ona tupu i le CAGR o le 17.81% i le 2022-2030.
I luga o le faʻavae o le faʻaaogaina, o le maketi o moli auala a le lalolagi o loʻo faʻavasegaina i pakaga taavale, alatele ma auala, malae vaalele, nofoaga o gaosiga, malae taʻalo, togalaau, ma isi. i le CAGR aupito maualuga o le 17.64% i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga. A o latou faʻaleleia le saogalemu ma le faʻaauauina o auala ma nofoaga lata ane, o ana talosaga e mafai ona vaʻaia i luga o auala tetele ma auala tetele, auala tetele, auala i tua ma auala lautele, ma isi.
moli pou o le la i fafo
Asia Pacific o loʻo faʻamoemoe e umia le tele o maketi maketi i le lalolagimoli auala lamaketi
Le fa'avasegaga fa'afanua o le lalolagimoli auala lamaketi ua vaevaeina i Amerika i Matu, Europa, Asia Pasefika, Sasaʻe Tutotonu ma Aferika, ma Amerika i Saute. Asia Pasefika o le a resitalaina le maualuga CAGR o le 18.03% i le lalolagi.moli auala lamaketi i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.O le faʻatupulaia o le manaʻoga momoli auala lai Asia Pasefika o lo'o fa'aalia ona o le tele o atina'e atamai o lo'o fa'agasolo vave le atina'eina o atina'e tetele.
Ole maketi ole moli auala ole lalolagi e matua tauva e faʻateleina lona i ai i le maketi.O nisi o taʻaloga autu o loʻo faʻagaoioia i le maketi o le lalolagi e aofia ai Philips Lighting Holdings BV, Signify Holding BV, Acuity Brands, Bridgelux Inc., Jiangsu SOKOYO Solar Lighting Co. , Ltd., Bajaj Electricals Limited, Urja Global Ltd, Cooper Lighting LLC, Dragons Breath Solar, Omega solar, Solar Street Lights USA, ma Solektra International LLC, ma isi.
O le maketi o moli auala o le lalolagi o loʻo vaevaeina i luga o le faʻavae o le ituaiga, vaega, faʻaoga, ma le itulagi.
Astute Analytica ose kamupani su'esu'e ma faufautua i le lalolagi atoa ua fausia se talaaga mautu i se taimi pu'upu'u ona o taunu'uga fa'atino matou te tu'uina atu i a matou tagata fa'atau. tagata fa'atauva'a tele i luga o laina eseese.E i ai a matou lisi umi o fa'amalieina ma toe fai tagata fa'atau mai le tele o vaega e aofia ai tekinolosi, soifua maloloina, vaila'au, semiconductors, FMCG ma isi mea.O nei tagata fa'atau fiafia e sau mai le lalolagi atoa.Latou te mafaia faia filifiliga lelei ma faʻaoga avanoa faʻapitoa aʻo faʻatoʻilaloina luʻitau faigata, o mea uma ona o loʻo tatou iloiloina mo i latou le lavelave pisinisi siosiomaga, avanoa o loʻo i ai ma faʻaalia i vaega o maketi, faʻatekonolosi faʻavae, fua faʻatatau o le tuputupu aʻe, ma e oʻo lava i avanoa avanoa. se afifi atoatoa.E mafai lea ona o loʻo i ai a matou 'au faʻapolofesa faʻapitoa, agavaa ma poto masani o pisinisiss suʻesuʻe, tamaoaiga, faufautua ma tagata tomai faʻapitoa. I luga o la matou lisi o mea e ave i ai le faamuamua, o oe - o lo matou lagolago - o loʻo i le pito i luga o le lisi. ofo.


Taimi meli: Mati-19-2022