Ole tele ole maketi ole eletise feaveaʻi ole lalolagi ole a oʻo ile USD 295.91 miliona ile 2028, faʻatupulaia ile CAGR ole 4.9%

Ole tele ole maketi ole eletise feavea'i e tatau ona tupu mai le USD 211.03 miliona i le 2021 i le USD 295.91 miliona i le 2028;o loʻo faʻamoemoe e faʻalauteleina i le CAGR o le 4.9% i le vaitaimi 2021-2028.
NEW YORK, Fep. 24, 2022 /PRNewswire/ — Ua lomia e le Insight Partners se lipoti i le “Portable Power Station Market Forecast to 2028 – COVID-19 Impact and Global Analysis – By Type (Direct Power & Solar), Capacity (e oo atu i le 500). Wh, 500-1500 Wh ma luga aʻe 1500 Wh), talosaga (mana faʻafuaseʻi, off-grid power, ma isi), ituaiga maa (faʻamaufaʻailoga lead-acid ma lithium-ion)". e ala i le fa'atupula'ia o le fa'aogaina o fale eletise fe'avea'i i taimi e pe ai le eletise i nu'u i tua ma taulaga i le salafa o le kelope ma le fa'ateleina o le ta'uta'ua o galuega i fafo ma tolauapiga.
Iunaite Setete, United Kingdom, Kanata, Siamani, Farani, Italia, Ausetalia, Rusia, Saina, Iapani, Korea, Saudi Arabia, Pasila, Atenitina

Midland Broadcasting Corporation;ALLPOWERS Industrial International Co., Ltd.;Totogiina Tekonolosi;Eco-Flow;Zhuoer Enterprise Co., Ltd.;Duracell Corporation;Zero Target;Jackley Corporation;Shenzhen Chuangfang Tekonolosi Co., Ltd.;Power Products o se tasi lea o ta'a'alo autu o lo'o fa'ailoa mai i lenei su'esu'ega maketi. E le gata i lea, o lo'o su'esu'eina ma su'esu'e fo'i ma su'esu'eina nisi o isi ta'aalo iloga a le Portable Power Station ina ia maua ai se malamalamaga atoatoa i le maketi ma lona fa'anatura.
I le 2021, na aloaia ai le EcoFlow e le Time Magazine mo lana atinaʻeina o oloa paionia, ma o lona EcoFlow DELTA Pro feaveaʻi maa fale na faaigoaina o se tasi o le 100 Best Inventions o le 2021 e le aufaasālalau lauiloa.
I le 2021, o le Chargetech PLUG Pro o se sapalai eletise feaveaʻi e mafai ona faʻaogaina soʻo se masini poʻo se meafaigaluega. O lenei oloa o loʻo faʻaalia ai le 2 faʻasalalauga faʻavaomalo AC, 2 faʻapipiʻi vave USB ports ma le 1 USB Type-C port.
O le maketi o le eletise feaveaʻi i le lalolagi ua vaevaeina i itulagi e lima - Amerika i Matu, Asia Pasefika, EMEA, ma Amerika i Saute. O le faʻatupulaia o maketi e faʻatupuina e ala i le faʻateleina o le faʻaogaina o auaunaga faʻataʻitaʻi atamai, atinaʻe tuai, ma faʻateleina le faʻaogaina o le eletise i nofoaga mamao. faʻamautinoa le maua o le eletise i nofoaga mamao.O fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasiga masani e le mafai ona tuʻuina atu le eletise taua i nofoaga e le o faʻaaogaina i se taimi vave ma taugofie. fa'a tu'ufa'atasia faiga fa'aletino e tu'uina atu ai le paoa i le lalolagi atoa.
O Amerika i Matu o loʻo faʻamoemoe e faʻamauina se vaega tele o fale eletise feaveaʻi i le lalolagi mai le 2020 i le 2030 ona o le maualuga o le eletise, faʻatonuga faʻavae ma tulafono faʻatonutonu a le feterale e faʻatatau i le kasa oona, siʻitia tau o le malosi, ma le faʻalauteleina o le iloa o aoga o nofoaga eletise feaveaʻi. i le maketi o le tausaga faʻaitulagi.O faʻafiafiaga ma tolauapiga, e pei o fagotaga ma savaliga sopo, ua sili atu ona lauiloa, aemaise lava i Amerika i Matu. e pei o komepiuta feaveaʻi, telefoni feaveaʻi, moli uila e mafai ona faʻaaogaina, moli tolauapiga, pusaaisa ma ato faʻafafa malulu. vaitaimi ona o le fa'atupula'ia o le aofa'i o tagata gaosi mea tau eletise ma fa'atupula'ia le mana'ogamo fofo faaleoleo malosiaga faaleoleo i Europa.
Asia Pacific o loʻo faʻamoemoe e pulea le maketi o le eletise feaveaʻi a le lalolagi mai le 2020 i le 2030 ona o le faʻateleina o tupe teufaafaigaluega ma faʻaleleia atili i le vaega o malosiaga faʻafouina i le itulagi, aemaise lava i Saina ma Initia. 2020, o Saina e taʻitaʻia le lalolagi i le faʻafouina o malosiaga faʻafouina ($ 91.2 piliona). O tupe teufaafaigaluega i totonu o le atunuʻu e faʻamoemoe e faʻateleina ma o le numera o fuafuaga faʻafouina malosiaga faʻafouina e faʻateleina i luga o le vaitaimi faʻataʻitaʻiga.
I le 2020, o le itulagi o Asia Pacific e tele le poto masani i pisinisi eletise, aemaise lava pe a mafaufau i le aʻafiaga o le faʻamaʻi COVID-19. O le aʻafiaga o le faʻaititia o tau i le manaʻoga o le eletise na muamua vaaia i Saina, lea na paʻu ai le manaʻoga i le tolu masina muamua o 2020. O isi atunuu, e pei o Initia, Iapani ma Ausetalia, na vaaia le paʻu tele o le manaʻoga o le eletise ia Aperila ma Me ina ua amata ona faʻateleina manaoga o Saina. Ua pulea e le koale le gaosiga o le eletise i le itulagi o Asia ma le Pasefika. O Saina, Iapani ma Korea i Saute e taulaʻi i le ausiaina o latou sini mama mama ma faʻaaogaina faʻamaualuga net-zero carbon mo le 2050-60, o le taua o le faʻafouina o loʻo faʻatupulaia. tumau pe grew.The maualuga taulai atu i le malosi faʻafouina i le itulagi o le a fesoasoani e faʻalautele le maketi nofoaga eletise feaveaʻi.
O Saina ma Initia o loʻo taʻutaʻua fale gaosi oloa i totonu o le itulagi ma e sili atu le taulaʻi i pisinisi. I le 2020-2021, o le manaʻoga mo mea tau eletise e pei o smartwatches, smart wearables and healthcare machines o le a faʻatupulaʻia tele. faiga tui.O nei tulaga o le a faʻaosoina ai le tuputupu aʻe o le maketi eletise feaveaʻi i le itulagi i tausaga a sau.

moli tolauapi la
I luga o le faʻavae o le ituaiga, o le maketi eletise feaveaʻi o loʻo vaevaeina i le gaosiga saʻo o le eletise ma le gaosiga o le la. fua faatatau i tausaga a sau ona o le si'itia o le silafia o puna'oa fa'afouina.
O le vaega o le malosiaga tuusao e faasino i le faʻatonuina saʻo o nofoaga eletise feaveaʻi. O le eletise eletise, e taʻua foi o le eletise feaveaʻi, o loʻo i ai le galuega a le tele o le maʻa. E mafai e tagata faʻaoga ona faʻapipiʻi le puna eletise feaveaʻi i totonu o le puipui talafeagai ma faʻapipiʻi vave. O nisi nofoaga eletise feaveai e mafai foi ona molia i totonu o le taavale pe a faʻaaogaina le mea faʻapipiʻi saʻo, ae o lenei faʻatonuga e masani lava ona umi atu nai lo le faʻapipiʻiina e ala i se pusa masani. tu'uina atu le ki fa'aliliuga.O nei eletise e mafai fo'i ona fa'aola mea faigaluega a le aiga, televise, fa'aeletonika ma leitio.O le eletise feavea'i ma le gafatia tu'usa'o e le talafeagai mo nofoaga i fafo po'o nofoaga mamao, savaliga mauga, malaga i vaomatua ma fa'agaioiga va'a i luga o tuaoi o le gataifale.Portable fale eletise e faʻaogaina le eletise tuusaʻo e maua ai le malosi sili atu ona mautu ma faatuatuaina nai lo fale eletise feaveaʻilena faaaogainafa'aogaina o le la.

moli tolauapi la
O le Insight Partners o se tasi-stop alamanuia suʻesuʻega tuʻuina atu o actionable intelligence.We fesoasoani i tagata faʻatau e maua ni fofo i a latou suʻesuʻega manaʻoga e ala i la matou auaunaga faʻapitoa ma faʻatalanoaga suʻesuʻega. Matou te faʻapitoa i pisinisi e pei o Semiconductors ma Electronics, Aerospace ma Puipuiga, Taʻavale ma Felauaiga, Biotechnology, Healthcare IT, Gaosiga ma Faufale, Mea Fa'afoma'i, Tekinolosi, Fa'asalalauga ma Feso'ota'iga, Vailaau Mata'utia ma Mea.
Afai ei ai ni au fesili e uiga i lenei lipoti pe manaʻo i nisi faʻamatalaga, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou:
Fa'afeso'ota'i: Sameer Joshi Email:beysolarservice@gmail.comFa'asalalauga Fa'asalalau: https://www.beysolar.com


Taimi meli: Mati-08-2022