Moli Fa'ato'aga la e Sili ona Fa'atatau i le 2022

E tusa lava po o le a le tele pe itiiti foi lou avanoa i fafo, e taua tele moli o togalaau. E le gata e foliga manaia, fesoasoani ia te oe e te tilotilo ai i fafo ma totonu, ma taʻitaʻia oe i totonu o lou fale, e lelei foi mo le setiina o le siosiomaga mo soʻo se pati faʻatoʻaga. po'o le 'aiga i fafo—aemaise lava pe a latalata mai le taumafanafana.
La moli molio se auala e fa'amaonia ai lou fale i le lumana'i ma tu'u mai le moli talafeagai matou te mana'omia e aunoa ma le fa'aogaina o se uaea fa'alautele - ma e matua'i lalelei.
E o'o mai i so'o se foliga, lapopo'a ma lanu. A'o nisi e fiafiamoli togalaau lae mafai ona fa'ae'e i luga o le eleele, o isi e ono mana'o i mamanu tautau po'o ni fasi pepa e tu'u i luga o le fola.

moli la
E mafai fo'i e tagata fa'atau ona filifili mai se fa'ailoga mata'utia o le matauila po'o se sitaili ese'ese, lea sa fa'ato'a fa'aogaina le moli mafanafana po'o se moli pa'epa'e susulu.
Ua matou su'esu'eina fa'amaumauga sili ona maualuga ma fa'ailoga maualuga e fa'afaigofie ai lau fa'atauga.
Pe a faʻatau oloa mo le la (aemaise lava lamepa), o le susulu poʻo le malosi o se mea e mafai ona faʻalagolago i le tele o le susulu o le la o loʻo faʻaalia i ai. sa'o, po'o se moli vaivai.
Pe a fa'ataumoli togalaau la, e mafai ona fesuisuiai le lanu i le va o le mafanafana / samasama moli, malulu susulu malamalama paʻepaʻe.
O moli o le la e eseese i le va o le 2 ma le 200 lumens, mo i latou o loʻo faʻatau moli teuteu, e manaʻomia le vaʻai i le 2 i le 50 lumens, ae o moli saogalemu e masani ona i le va o le 50 ma le 200 lumens.
Rattanmoli togalaau lae lelei tele mo i latou e tele pe laiti avanoa i fafo, poʻo poletito foi, aua e maua ai le tele o le malamalama ma foliga sili ona manaia na o ia.
E faitau selau oloa a Amazon e filifili mai ai, faʻapea foʻi ma le tele o ituaigamoli togalaau lae filifili mai ai.
Amasone e iai moli o togalaau, moli auala, moli faʻalogo, moli faʻailoga, ma isi mea, ae o moli o le fola na sili ona faagaeetia ai i matou ona o loʻo nofo i luga o le eleele, faʻavae, poʻo totonu o se faʻapipiʻi maʻa, o lea e leai se lamatiaga saogalemu.
Na fa'amalieina e le M&S o matou mana'oga i le filifilia o meaafale fa'ato'aga i fafo, e aofia ai moli moli pito i fafo o le la, o le mea tonu lea sa matou sailia pe a fa'atau mo mea fa'aoga lelei i fafo.
O lenei mamanu e lelei mo i latou o loʻo suʻe mo moli i fafo e tautau i luga o se pa poʻo se faʻaofuofu faʻataʻamilo i se faʻalava.
A'o iai a latou moli fa'ato'aga, moli fa'alela masani masani, ma moli auala, e iai fo'i a latou moli puipui o le la e sili ona ta'uta'ua - ma taugofie.
Ole Solar Center e iai uma mamanu e mafai ona e mafaufauina pe a fa'ataumoli togalaau la.
Mai moli fa'ato'aga ma auala, moli teuteu po'o moli, fasipepa tautau, ma mea uma i le va, o le Solar Center o se nofoaga lelei e fa'atau ai.

moli togalaau la
O moli fa'aola fa'aola ose fa'ailoga lea i luga o la tatou radar ma fa'atasi ai ma fa'aaliga fa'afiafia, e le gata o le a avea ma fa'amatalaga tele i lau fa'ato'aga po'o le poletito, ae e mafai fo'i ona avea ma totonugalemu mo ia lava.
E mafai ona molia e ala i le USB poʻo le faʻaogaina o le la, e mafai foi ona e fiafia i lenei faʻatau i totonu ma fafo.
O la matou fa'atauga sili ona fiafia i ai ma sili ona ta'uta'ua o le fa'ailoga o le la, lea e mafai ona faigofie ona fa'apipi'iina i totonu o le fa'ato'aga. O se fa'ata'ita'iga masani, ma e mafai ona e fa'atauina le tele po'o le la'ititi e te mana'o ai, aua o lo'o fa'atauina ta'ito'atasi mo le atoatoa. tau taugofie.
O nisi taimi e sau ai moli o togalaau i ni afifi laiti, ae o le tasi lea e 20 matauila e mafai ai ona e vaʻai i lau togalaau mai le vanimonimo - e le o lelei, ae e te iloa le uiga o la matou tala.
O Robert Dyas o se fa'aola ola pe a o'o mai i fa'atauga mo mea e mana'omia i fafo, pe o meaafale, grills po'omoli togalaau la.
O se mea masani e alu i ai o le Vintage String Lights, e pei o matauila moli o loʻo faʻapipiʻi i uaea e mafai ona afifi i luga o laʻau, laʻau, laupapa faʻapipiʻi poʻo gazebos mo lau isi faʻapotopotoga.


Taimi meli: Apr-20-2022