O maa Zinc bromide e teu ai le malosi o le la i le nofoaga o su'ega a Acciona i Sepania

Ole ma'a Gelion's Endure o le a fa'ata'ita'iina fa'apisinisi ile 1.2 MW Montes del Cierzo su'ega nofoaga fa'atautaia e le Spanish Renewable Energy i Navarra.
O le kamupani faʻafouina faʻafouina Sipaniolo Acciona Energía o le a faʻataʻitaʻiina le zinc bromide cell technology na atiaʻe e Anglo-Australian gaosi oloa Gelion i lona fale suʻega photovoltaic i Navarra.
O le poloketi o se vaega o le I'mnovation initiative, lea na faʻalauiloa e Acciona Energy e iloilo ai fofo o loʻo tulaʻi mai e teu ai le malosi e ala i le faipaaga ma kamupani mai le lalolagi atoa.
E sefulu kamupani e teu ai le malosi na auai i le polokalame, e toafa na filifilia e suʻe a latou tekinolosi i nofoaga a Acciona, e aofia ai Gelion. Mai ia Iulai 2022, o le a maua e le au amata filifilia le avanoa e suʻe ai a latou tekinolosi i le 1.2 MW Montes del Cierzo experimental PV plant in Navarra Tudela mo se vaitaimi e ono masina i le tasi le tausaga.

maa malosi o le la

maa malosi o le la
Afai e manuia su'ega ma Acciona Energía, o le a avea ma'a Gelion's Endure o se vaega o le kamupani fa'atau oloa a Europa e avea ma fa'aputuga fa'afouina malosi.
Ua fa'atupuina e Gelion se tekonolosi fa'aputu fa'aola fa'afouina e fa'avae i luga ole kemisi ole zinc bromide ole sua lea e mafai ona gaosia i la'au ta'i-acid o lo'o iai.
Gelion na aliaʻe mai le Iunivesite o Sini i le 2015 e faʻatau pisinisi tekinolosi maa na atiae e le Polofesa Thomas Maschmeyer, na manumalo i le 2020 Australian Prime Minister's Innovation Award. O le kamupani na lisiina i le maketi AIM i Lonetona i le tausaga talu ai.
Maschmeyer faamatalaina le zinc bromide kemisi e lelei mo sela sola ona e tau fai fai si faifai malie. Ua fiafia o ia o isi kamupani o lo o ulufale atu i le fanua, tulaga lithium o se tauva moni, fai mai o le tekinolosi a Gelion e taua tele, aemaise lava i le saogalemu.O lona electrolyte gel o se e fa'amumu, o lona uiga e le mu pe pa ona ma'a.
maa malosi o le la
E ala i le tu'uina atu o lenei fomu e te ioe i le fa'aogaina e le mekasini o le pv au fa'amatalaga e fa'asalalau ai au fa'amatalaga.
O au faʻamatalaga patino o le a naʻo le faʻaalia poʻo le tuʻuina atu i isi vaega mo le faʻamoemoe o le spam filtering poʻo le manaʻomia mo le tausiga faʻapitoa o le upega tafaʻilagi. o le mekasini e faamalosia faaletulafono e faia faapea.
E mafai ona e fa'aleaogaina lenei fa'atagaga i so'o se taimi ma fa'amanaia i le lumana'i, i le tulaga lea o le a fa'amalo vave ai au fa'amatalaga patino.A le o lea, o le a fa'aumatia au fa'amatalaga pe a fai ua fa'agasolo e le pv magazine lau talosaga po'o le fa'amoemoe o le teuina o fa'amaumauga ua fa'ataunu'uina.
O fa'asologa kuki i luga o lenei 'upega tafaʻilagi ua setiina e "faʻataga kuki" e tuʻuina atu ia te oe le suʻesuʻega sili ona lelei e mafai.


Taimi meli: Feb-24-2022